[QUOTE="zok2009, ....svih ovih godina,koliko sam na forumu,nisam upoznao čovjeka,da bih napisao,stojim iza njega,bilo je pokušaja...ali znanje i liste su razdor,tih prijateljstava,zato "jučer" je bio netko,"danas",je hop...i u čemu je problem?.[/QUOTE]
Liste su samo povod za razdor kvazi-prijateljstva, a ne prijateljstva.Postoje takvi ljudi koji se vode filozofijom:"Samo licni interesi su vecni, sve ostalo je samo sredstvo za postizanje svojih ciljeva i interesa". Ja licno ovde, na int. forumima sam upoznao izvanredne ljude, koji su mi postali veliki prijatelji i svakako mogu reci 'stojim iza njega'.A dali oni stoje iza mene, to su pokazali svojim nesebicnim pomaganjem,i razumevanjem kako bi lakse shvatio bit i sustinu iptv-a.Hvala im, ne na tome, nego hvala im na tome sto su se pokazali kao pravi ljudi i prijatelji na koje mozes uvek racunati.
Verujem, a to se vidi i naslucuje iz postavljenih postova,da ovakvi odnosi postoje i medju ostalim clanovima, mozda ne u dovoljnoj meri, ali svakako dobri primeri na koje se trebamo svi ogledati i prihvatiti takav odnos, koji afirmira pre svega ljudskost u coveku, a to je svakako prijateljstvo a ne iptv liste ili znanje.