pitanje za forumase nase eto u pp mi pise jedan nas ili vas kolega da je ta tesla platio 300 evra kako bi pomogao na ovaj forum za oni koi nemaju sta ad gledaju delio za djaba preko njegovog panela znaci admin na pannel ili restrimer je i kolikoljudi su dobili ta tesla od vas tu a da nisu dali ni para za nju pa kako mozete da koristite neki forum z aprodaja vase liste iz vaseg panela tu na tudja ledja ad zaradjivate a pun je foorum s aadmini i restrtimeri zato se u bunu
a lista ko lista u zavisnost koliko konekcije ima moze ads e stavi u panel za ad se restrtima neki kanal bez ad se u onaj drugi panel primeti to znaju oni dobro sta se ardi i kako samo necedu da kazu sve moja ispravka ne delio na forum vec delio a kome sami se zapitajte
a lista ko lista u zavisnost koliko konekcije ima moze ads e stavi u panel za ad se restrtima neki kanal bez ad se u onaj drugi panel primeti to znaju oni dobro sta se ardi i kako samo necedu da kazu sve moja ispravka ne delio na forum vec delio a kome sami se zapitajte
Последно уредено: