- Член од
- 1 мај 2018
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
Ne zavisi toa od tebe tuku od onoj koj postavil headend, odnosno kolkav upload ima.Probah, ali ne funkcionise.
Hvala![]()
http://86.61.45.242:9981/playlist/channels.m3u
admin:
1111111111
Mnogo gledas Spanske serije a liste ti traju 15 minutapitanje za forumase nase eto u pp mi pise jedan nas ili vas kolega da je ta tesla platio 300 evra kako bi pomogao na ovaj forum za oni koi nemaju sta ad gledaju delio za djaba preko njegovog panela znaci admin na pannel ili restrimer je i kolikoljudi su dobili ta tesla od vas tu a da nisu dali ni para za nju pa kako mozete da koristite neki forum z aprodaja vase liste iz vaseg panela tu na tudja ledja ad zaradjivate a pun je foorum s aadmini i restrtimeri zato se u bunu
a lista ko lista u zavisnost koliko konekcije ima moze ads e stavi u panel za ad se restrtima neki kanal bez ad se u onaj drugi panel primeti to znaju oni dobro sta se ardi i kako samo necedu da kazu sve
Ja se ne bunim .. ako si primjetio ja sam 3 puta napisao da stavi javno sve sto ima ali... izgleda da ti promaklo ??hopcup samo cepaj nek se bune sotina i ostala kompanija![]()
Nije to stalker...on nezna postavljati stalkere...Sota slikar ti mozes ,drugi ne mogu .To je problem zasto se bunis sta drugi stavljaju......
Izgleda mi da opet nisi shvatioSota slikar ti mozes ,drugi ne mogu .To je problem zasto se bunis sta drugi stavljaju......