Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
pitanje za forumase nase eto u pp mi pise jedan nas ili vas kolega da je ta tesla platio 300 evra kako bi pomogao na ovaj forum za oni koi nemaju sta ad gledaju delio za djaba preko njegovog panela znaci admin na pannel ili restrimer je i kolikoljudi su dobili ta tesla od vas tu a da nisu dali ni para za nju pa kako mozete da koristite neki forum z aprodaja vase liste iz vaseg panela tu na tudja ledja ad zaradjivate a pun je foorum s aadmini i restrtimeri zato se u bunu
a lista ko lista u zavisnost koliko konekcije ima moze ads e stavi u panel za ad se restrtima neki kanal bez ad se u onaj drugi panel primeti to znaju oni dobro sta se ardi i kako samo necedu da kazu sve moja ispravka ne delio na forum vec delio a kome sami se zapitajte

Последно уредено:
Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
e kad stane ta lista ovako akko je stavljena onad je ovo user pas za taj heandent
http://86.61.45.242:9981
a user pas se vidi kad idete na configuracion
onda ima jedno polje gde pise user a ispod njega pass e atmo su user i pas kad kliknete dva puta na te zvezde pojavi se sta je
Код:
admin:
1111111111

Член од
24 март 2019
Мислења
33
Поени од реакции
34
pitanje za forumase nase eto u pp mi pise jedan nas ili vas kolega da je ta tesla platio 300 evra kako bi pomogao na ovaj forum za oni koi nemaju sta ad gledaju delio za djaba preko njegovog panela znaci admin na pannel ili restrimer je i kolikoljudi su dobili ta tesla od vas tu a da nisu dali ni para za nju pa kako mozete da koristite neki forum z aprodaja vase liste iz vaseg panela tu na tudja ledja ad zaradjivate a pun je foorum s aadmini i restrtimeri zato se u bunu
a lista ko lista u zavisnost koliko konekcije ima moze ads e stavi u panel za ad se restrtima neki kanal bez ad se u onaj drugi panel primeti to znaju oni dobro sta se ardi i kako samo necedu da kazu sve
Mnogo gledas Spanske serije a liste ti traju 15 minuta

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
kako sam coveku obecao tako sam i napravio
pa sta ad skeniram ts liste da se zezam celi dan samo za nekoliko
usera i koristim necii combo sto je od neka sajta skinuto
pa to nije to sto imas ti onda imaju i svi kad se drustveni combo podeli svima
svaka cast za tebe skidam ti kapu respekt kako kazu fraeri

Член од
23 февруари 2019
Мислења
46
Поени од реакции
37
Последно уредено:
Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Sota slikar ti mozes ,drugi ne mogu .To je problem zasto se bunis sta drugi stavljaju......
Izgleda mi da opet nisi shvatio ;) al ajd da ponovim ;) nek covjek stavlja sta zeli i hoce ;) nemam problem sa tim tj. Ajd mi pokazi gdje se ja to bunim? Ja eto ne vidim da sam po tom pitanju nesta napisao i opet cu da ti ponovim nek covjek stavlja sta zeli i hoce ja imam al NE gledam .... za mene je moj Total tv dovoljan ;) eto @hopcup slobodno stavi sta ti volja kao sto sam napisao samo peglaj ;) @joker99 nema smisla da se ponavljam ;)

Pozdrav

Член од
5 јуни 2017
Мислења
44
Поени од реакции
73
Otkako je hopcup počeo da objelodanjuje svoje umijeće,poneko ko je pažljivo pratio mogao je nešto i da ušicari,tj da dodje do toga da nešto može gledati.
A del je neko nešto naučio?????
Sumnjam,ipak 95% članova se zadovoljavaju sa onim, ,može li jedna lista".
Tako da nevidim razlog za toliko povike na čovjeka,to je njegov način nastupa na forumu i kao takav treba ga respektirati.

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
nije stavr ad se neko buni nego da svatimo u mnozina da nema pojedinac jedna lista a da je nema i neko drugi jer svi skeniraju sa malte ne ista combo lista

Kajgana Shop

На врв Bottom