- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Stavio si ovo
bas sam za racunarom pa reko da pogledam
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stavio si ovo
Samo primjer
Valjda bi morao biti lud da nekom stavim like za uništiti. Haha.Stavite na njegov post bar jedan lajk a ne ovako da se hvalite šta ima - šta nema.
A bitke iz dosade ko je uništavao ?Valjda bi morao biti lud da nekom stavim like za uništiti. Haha.
Ovaj ti je dobar
Jese ti praviš lud ili šta? Usporedjuješ dvije obične liste sa stalkerom. Ti ili ne kužiš sta je sta ili se malo praviš lud. Ustvari nebitno. Više se neću javljati . Jedan moj je davno rekao 'nemožeš ludom objasniti da je lud' jednostavno neide.A bitke iz dosade ko je uništavao ?
P.S. Dux čovjek koji uništava liste iz dosade....
Da ali jedna od te 2 liste sam gledao i ja(jedan član je bio nesebičan i dao mi je bitka na pp)...sad ništa...moram gledati stalker koji je postavio hopcup ( dok radi?!)Jese ti praviš lud ili šta? Usporedjuješ dvije obične liste sa stalkerom. Ti ili ne kužiš sta je sta ili se malo praviš lud. Ustvari nebitno. Više se neću javljati . Jedan moj je davno rekao 'nemožeš ludom objasniti da je lud' jednostavno neide.
http://185.246.209.106
usa_nbc_hd/mpegts
usa_hgtv_hd/mpegts
usa_cnn_news_hd/mpegts
usa_cnbc_hd/mpegts
usa_cbs_hd/mpegts
usa_abc_hd/mpegts
sports_sportsnet_nyc/mpegts
sports_spectrumsportsnetla_hd/mpegts
sports_nba_tv_hd/mpegts
sports_mlb_network_hd/mpegts
sports_fox_sports_1_hd/mpegts