Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta pričaš ti. To su razlićite stvari sto si napisao.Pokusajte promijeniti extenzije linkova u listi,obicno radi sa m3u i m3u8
A gdje si vidio da streem završava s m3u.Ne nisu,jer sam i ja imao probleme--narocito ako se lista zavrsava sa .ts,onda hoce da blokira
Ja ubacujem konvertovanu listu ako se sluzis ovimTreba mi pomoc da li neko zna sta da uradim imam par dobrih lista i sve rade perfektno u vlc na pc ali kad ih prebacim u ss iptv na tv ne rade
dixyTreba mi pomoc da li neko zna sta da uradim imam par dobrih lista i sve rade perfektno u vlc na pc ali kad ih prebacim u ss iptv na tv ne rade
Blago rečeno katastrofa....Pazite ovo 6 listi domacih nema zive duse gore na RTL hr i svima trza slika.Palim stranu listu gazda gore i lista radi rtl radi bez prekida.
Sta vam to govori za domace svercere?
Govori mi da je izvor u bananiPazite ovo 6 listi domacih nema zive duse gore na RTL hr i svima trza slika.Palim stranu listu gazda gore i lista radi rtl radi bez prekida.
Sta vam to govori za domace svercere?