I
ilijao88
Гостин
Ma to nije njima bitno, bitna je zaštita i da mlate pare, koga briga što ne rade programi...Govori mi da je izvor u banani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma to nije njima bitno, bitna je zaštita i da mlate pare, koga briga što ne rade programi...Govori mi da je izvor u banani
ja imam problem so ova aplikacija kad instalim na box zakocio sav box i se negasi a kad deinstaliram sve radi kako trebaJa ubacujem konvertovanu listu ako se sluzis ovim Прегледај го приврзокот 203464 Прегледај го приврзокот 203465 http://ss-iptv.com/en/users/playlist
Izgleda vec ujutro mnogima tucet kanala ne radi izgleda se nesto dogada hahahaGovori mi da je izvor u banani
Pa sad gledam iz Elta Kabel sve si ide vrhunski sta ti govori sad ovo.Pazite ovo 6 listi domacih nema zive duse gore na RTL hr i svima trza slika.Palim stranu listu gazda gore i lista radi rtl radi bez prekida.
Sta vam to govori za domace svercere?
cika kure izbaci super star tv iz liste ,neradi ti kako treba nefoliraj raju ,sve vam usere treba objaviti do jednog jeste sranje kroz gusto granje hocete lovu guzovace ,malo se ugledajte ,na servere van granice ispred vas su 100 godina
Imas u brdo listi...a jel se ima i ta star tv ? ako ko ima moze na pm hvala![]()