- Член од
- 4 декември 2017
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 19
Molim sve gazde panela servera da mi se jave na inbox imam resenje za sve vas .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti pazi sta postavljas ovi zajebani ce te upucat hahahahaTo ti je Diogen famozna najbolji server top 2018 lista[DOUBLEPOST=1546593534][/DOUBLEPOST]
Dva brata ti katastrofa ako si ti gazda opca sramota od liste i servera razvikana a ne vredi 10 centi jos da bi gazda nama placao sta ga ocemo gledat hehhehehe
U 12 mjesecu postavio u videoteci dva filma sam u kuci 1 i 2 hahah stvarno se pretrgao
a albino ubacio filmove i stavio naziv maxalbino to mu doseg najveci pola mu ne radi hhehehe
Ja od kako sam u penziji posto sam modni iptv kriticar hahhahahah ja ih samo poticem da budu bolji i kreativni a ne da samo kupe lovu..Eevo juce dobio od jednog test i nisam mogao gledat utakmicu liverpol i sta da mu sad napisem cista nula mu lista kad u udarnom terminu nece i to jos test katastrofa sta prodajuE tako vec ako znas nadjes rjesenje u domenu znanosti a ne primitvizam, psovke i prijetnje ko pojedinci!
Radis protiv nas ali zasluzujes lajk ![DOUBLEPOST=1546596727][/DOUBLEPOST]
Ti pazi sta postavljas ovi zajebani ce te upucat hahahahapa nece ti trebat filmovi
.
Gradina,celokupna lista je banovana.![]()
A, za nas koji nismo gazde...jel imaš rešenje ?Molim sve gazde panela servera da mi se jave na inbox imam resenje za sve vas .
Kak ne upravo ju gledam nemoj pausalno iznositi misljenje[DOUBLEPOST=1546598789][/DOUBLEPOST]Gradina,celokupna lista je banovana.![]()
To ima tim sa IPTV POZITIVE nedugo me za liste molio i na email sam mu slao sad ce spasavat gazde moze i Todorica kod nas spasit u HR hahahaha svasta znam ja tog tipa nezna se potpisatA, za nas koji nismo gazde...jel imaš rešenje ?
Pošto si ti "gazda" na sve panele, javi mu se na pp i neka ti da upatstva kako da se zaštitiš od samog sebe.Kak ne upravo ju gledam nemoj pausalno iznositi misljenje[DOUBLEPOST=1546598789][/DOUBLEPOST]
To ima tim sa IPTV POZITIVE nedugo me za liste molio i na email sam mu slao sad ce spasavat gazde moze i Todorica kod nas spasit u HR hahahaha svasta znam ja tog tipa nezna se potpisat
valjda oce liste izmuzit od njih ali to ce tesko ic
Zavisi od koga uzmes....Ja od kako sam u penziji posto sam modni iptv kriticar hahhahahah ja ih samo poticem da budu bolji i kreativni a ne da samo kupe lovu..Eevo juce dobio od jednog test i nisam mogao gledat utakmicu liverpol i sta da mu sad napisem cista nula mu lista kad u udarnom terminu nece i to jos test katastrofa sta prodaju
Ma sam mi poslao valjda svi vec znaju da sam modni iptv kriticar pa samo guraju ,guraju ne stignem ni sve odvrtit i prekomentirat koliko posla tuZavisi od koga uzmes....
Samo je cijena bitna sada su cijene drugacije jer dobrih listi ima i za 30-ak euro godisnjeMa sam mi poslao valjda svi vec znaju da sam modni iptv kriticar pa samo guraju ,guraju ne stignem ni sve odvrtit i prekomentirat koliko posla tu.A da budemo realni pokvarili se mnogi po 50% im prodaja pada a potkraj prvog im mnogima istice rok placanja bice napeta zima ova