Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma sam mi poslao valjda svi vec znaju da sam modni iptv kriticar pa samo guraju ,guraju ne stignem ni sve odvrtit i prekomentirat koliko posla tu :D.A da budemo realni pokvarili se mnogi po 50% im prodaja pada a potkraj prvog im mnogima istice rok placanja bice napeta zima ova
Samo je cijena bitna sada su cijene drugacije jer dobrih listi ima i za 30-ak euro godisnje :) i tko sta jos njami njami to je to ..... LP

Pozdrav

Последно уредено:
Ja poznajem dosta ljudi koji su kupili tak da je danas velika konkurencija hoce li kod nekoga ostati ili ne a kvalitet voli svatko to je logicno al kad kazes nije vise 150e nego 30 40 ili sl to vec mijenja misljenje :).... onda i kad sjecne nekad sliku nebitno heheheh a sjecka kod sviju ponekad....

Meni je bitno samo kvalitet, cena me ne interesuje... Ja gledam kvalitetne liste... :kafence:
Nemoj tako drug.Dosad si se pokazao kao izuzetan covek, kome nije strana moralna i humana dimenzija zivota.Tim vise me u najmanju ruku zbunjuje tvoj post.Ne postoji covek koji ne bi hteo da bude u poziciji da ga interesuje samo kvalitet, bez ogled na cenu.I svako bi voleo sto se tice matrijalog dobra da ima,da poseduje i gleda samo ono sto je najkvalitenije.Nazalost stanje u drustvu je takvo da 60% stanovnistva zivi ispod praga prosecnjih primanja i nemoze si dozvoliti kvalitet, i cena je ta koja im diktira sta ce kupiti i sta ce gledati.,
Zato i nevidim poentu ovog teksta (jer je to specifika bahatih ljudi. a ne za coveka kao sto si ti) a i nevidim poentu i onih koji su lajkali ovaj post.Sta time zele reci?
Mozda gresim ali na ovakve postupke uvek sam reagirao i tako cu raditi i ubuduce, ma ko da ih postavi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom