Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dal ima netko listu sa ovog servera ??http://selimovic16.hakuna.online:25461
zahvalujem donoru ako ima
To ti je Diogen famozna najbolji server top 2018 lista:angel:[DOUBLEPOST=1546593534][/DOUBLEPOST]
Skim se ti svadjas? :)
Dva brata ti katastrofa ako si ti gazda opca sramota od liste i servera razvikana a ne vredi 10 centi jos da bi gazda nama placao sta ga ocemo gledat hehhehehe
U 12 mjesecu postavio u videoteci dva filma sam u kuci 1 i 2 hahah stvarno se pretrgao
a albino ubacio filmove i stavio naziv maxalbino to mu doseg najveci pola mu ne radi hhehehe

Последно уредено:
E tako vec ako znas nadjes rjesenje u domenu znanosti a ne primitvizam, psovke i prijetnje ko pojedinci :sneaky: !
Radis protiv nas ali zasluzujes lajk !(y)[DOUBLEPOST=1546596727][/DOUBLEPOST]
To ti je Diogen famozna najbolji server top 2018 lista:angel:[DOUBLEPOST=1546593534][/DOUBLEPOST]
Dva brata ti katastrofa ako si ti gazda opca sramota od liste i servera razvikana a ne vredi 10 centi jos da bi gazda nama placao sta ga ocemo gledat hehhehehe
U 12 mjesecu postavio u videoteci dva filma sam u kuci 1 i 2 hahah stvarno se pretrgao
a albino ubacio filmove i stavio naziv maxalbino to mu doseg najveci pola mu ne radi hhehehe
Ti pazi sta postavljas ovi zajebani ce te upucat hahahaha ;) pa nece ti trebat filmovi :) .

Последно уредено од модератор:
E tako vec ako znas nadjes rjesenje u domenu znanosti a ne primitvizam, psovke i prijetnje ko pojedinci :sneaky: !
Radis protiv nas ali zasluzujes lajk !(y)[DOUBLEPOST=1546596727][/DOUBLEPOST]
Ti pazi sta postavljas ovi zajebani ce te upucat hahahaha ;) pa nece ti trebat filmovi :) .
Ja od kako sam u penziji posto sam modni iptv kriticar hahhahahah ja ih samo poticem da budu bolji i kreativni a ne da samo kupe lovu..Eevo juce dobio od jednog test i nisam mogao gledat utakmicu liverpol i sta da mu sad napisem cista nula mu lista kad u udarnom terminu nece i to jos test katastrofa sta prodaju

Gradina,celokupna lista je banovana.:(:(:(
Kak ne upravo ju gledam nemoj pausalno iznositi misljenje[DOUBLEPOST=1546598789][/DOUBLEPOST]
A, za nas koji nismo gazde...jel imaš rešenje ?
To ima tim sa IPTV POZITIVE nedugo me za liste molio i na email sam mu slao sad ce spasavat gazde moze i Todorica kod nas spasit u HR hahahaha svasta znam ja tog tipa nezna se potpisat
valjda oce liste izmuzit od njih ali to ce tesko ic

Kak ne upravo ju gledam nemoj pausalno iznositi misljenje[DOUBLEPOST=1546598789][/DOUBLEPOST]
To ima tim sa IPTV POZITIVE nedugo me za liste molio i na email sam mu slao sad ce spasavat gazde moze i Todorica kod nas spasit u HR hahahaha svasta znam ja tog tipa nezna se potpisat
valjda oce liste izmuzit od njih ali to ce tesko ic
Pošto si ti "gazda" na sve panele, javi mu se na pp i neka ti da upatstva kako da se zaštitiš od samog sebe. :D

Kanali poland 04-01-2019

click here

Kanali Albania- exyu - BG -CZ -GR - HU -SL - PL - RO - RU 04-01-2019

click here

Kanali AL + Ro + Hu + Gr + Cz + Poland 04-01-2019

click here

Kanali HU+AL+RO+RU+PL+GR 04-01-2019

click here

kanali Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + Albania 04-01-2019

click here

Kanali Albania + Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + world 04-01-2019

click here

Kanali ex-yu + Albania+ bulgaria + Romania + denmark + hungary + Poland + Czech + Russia 04-01-2019

click here

http://glory-link.com/SEDEx

Ja od kako sam u penziji posto sam modni iptv kriticar hahhahahah ja ih samo poticem da budu bolji i kreativni a ne da samo kupe lovu..Eevo juce dobio od jednog test i nisam mogao gledat utakmicu liverpol i sta da mu sad napisem cista nula mu lista kad u udarnom terminu nece i to jos test katastrofa sta prodaju
Zavisi od koga uzmes....

Zavisi od koga uzmes....
Ma sam mi poslao valjda svi vec znaju da sam modni iptv kriticar pa samo guraju ,guraju ne stignem ni sve odvrtit i prekomentirat koliko posla tu :D.A da budemo realni pokvarili se mnogi po 50% im prodaja pada a potkraj prvog im mnogima istice rok placanja bice napeta zima ova

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom