Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Liste su objavljene javno i gotovo. Za prosutim mlijekom se ne plače. Ali makar nemojte citat stavljati sa linkovima. Na taj način ih još više izlažete. Lik ih je postavio na tamo nekoj strani foruma, a svi koji komentarišu ovako ili onako ih postavljaju na svaku stranu.[DOUBLEPOST=1545833813][/DOUBLEPOST]
A ti mu dodjes kao neki advokat,jel da?Ovo je dovoljno posecen Forum da mozes sa sigurnoscu da racunas da je svaka javna lista osudjena na propast cim se objavi,tako da nema potrebe da pametujes,jer ce jos da ispadne da smo mi koji ga kritikujemo krivi sto ce lista da stane.Ali evo ispunicu ti zelju da obrisem linkove iz citata.Mozda ce to da spase liste.

Jbt imam ex yu flussonic s tokenom koji sam jedva izvukao i gledam ga vec godinu dana a gledam ga i gledat cu ga i dalje jer necu dati nikom od vas. Covjece pa meni nijednu listu nisu ugasili vlasnici panela, nego vi Da VI..
Без нервирања)))
така е,,малку кој следи,и разбира што се случува,,,,да дај..само...или добра листа,,,ама кратко трае)

Ode i ksport jbg :(
Super bozicna cestitka za 1541 osobu koja je to 2 godine gledala( ja nisam medju njima da se razumijemo) :(.
Nema problema,za izabrano društvo sa iptvpozitive ja šaljem ksport ili neku drugu domaću ili stranu visekonekcijsku listu na pm. A osobe kao ovaj kopernikus nemoj da mi se javljaju.

Envoyé de mon HUAWEI en utilisant Tapatalk

ko zna da skenira ovog tipa neke iptv mast3r.280Sk4p3&password=BgcleNnJHW nek mi pusti na pm ime svog skaypa , dajem server koji nigde ne postoji po forumima ,ima exyu kanale, u zamjenu da mi nađe neku listu od tog servera kojeg mu saljem sa vise konekcija i da neide javno poslije na forum i drugim članovima

server saljem samo preko skaypa i to samo prvome koji mi se javi

ko zna da skenira ovog tipa neke iptv mast3r.280Sk4p3&password=BgcleNnJHW nek mi pusti na pm ime svog skaypa , dajem server koji nigde ne postoji po forumima ,ima exyu kanale, u zamjenu da mi nađe neku listu od tog servera kojeg mu saljem sa vise konekcija i da neide javno poslije na forum i drugim članovima

koliko si naivan mislis da ce sve ce se udrzi kako mislis,evo sad ce ti posaljem jedan ikongnito da ti sakupi sve i posle sve da objavi u internetu pa ce gledas ponovo 2 minuta ot tamo.

javi se na pm

a bas si pametan...sad ce svi oni koji su gledali ostati bez liste...za to moras bas biti zloban..
ali i ti budalasi sto su gledali do sad, kad dobiju listu daju je ''frendovima''...eto ima sad...sad neka gledaju u strop...[DOUBLEPOST=1545845821][/DOUBLEPOST]
Ima li ko koji komad od ovih

http://xtream-group.com:8000

Ako neko ima nek prosledi neku na PP, uzvraticu nekom listom. Ne trebaju mi objavljene.. Samo PP
imam ja

Последно уредено:
Jel ima na nekoj listi MTS-ov kanal
SUPERSTAR TV?
Naravno da ima ;)
1g3vv8.png

Pifi Pedalot nisam ja naivan , zato sam rekao samo jedan ko se prvi javi , tako ču znat dal me zajebao onda je svuda tu i odjebao , svi če znati da je lazov pa nek si razmisli jeli valja zbog jednog servera da se osramoti , ja stime nista negubim ako izgubim server a on če puno da gubi i prijatelje i svoju čast

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom