Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ovo je FORUM.a ovi sto jedu govna-cuvari TUDJIH free lista,nek si kupe listu pa je cuvaju a ne ovde da seru

Sta serete i napadate clana koji podelio ebenu free listu,smradovi klosarski,ocete da vas neko moli na PM za tudje free liste

Последно уредено:
Последно уредено:
Pozdrav svima. Eto čovek nije znao vido I okačio nemojte mu biti zlonamerni.
Juce tri zdrave objavili i 5 bitke.
Da je sreća da ovi Umetnici koj imaju znanje okace lepo jednu listu na neki server pa da delimo svim članovima koj se angaziraju. Nažalost izgleda svi žele samo da se reklamiraju. Svaka čast pojedincima kao Zokiniko i drugima.
Lično vidim da svaki koj objavi listu želi nekog da usreci.

Pogrešno gledaš na stvari...sad su praznici...uživaj...:kafence: .

Liste ima za svako, tako da ne treba da budemo toliko zlobni oko jedna lista...

Sretni i veseli praznici !!!

Pozdrav,
Tacno da ima listi za svakoga
ali nisi ih ti podelio...
Zato te nije briga za njih

Ovo je FORUM.a ovi sto jedu govna-cuvari TUDJIH free lista,nek si kupe listu pa je cuvaju a ne ovde da seru

Sta serete i napadate clana koji podelio ebenu free listu,smradovi klosarski,ocete da vas neko moli na PM za tudje free liste
Pa mole i pislije njegove objave klošaru, jer da je nekom pomogao, nebi dalje pitali . Onako za blagdane je išao malo prc ljude. Neki nisu zivi ako ne napakoste nekom. Frajeri cccccc.

Čudnih likova ima. Meni najiritantnije, napišu u 5 riječi da traže listu - pri tom naprave bar jednu gramatičku ili slovnu grešku i iskopiraju istu na par foruma. U zadnjih par dana sam primjetio, oni kojima sam dao listu na drugom forumu sad i ovde žicaju. I onda se čude kad odu na ignor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom