многу добра листа
имаш ли некоја која не е јавна?
imas PM[DOUBLEPOST=1543421682][/DOUBLEPOST]
Naravno da lmamo.ne imaat ovie od generacija i sve za nistooni sve imaat
nie treva paseme...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу добра листа
имаш ли некоја која не е јавна?
Naravno da lmamo.ne imaat ovie od generacija i sve za nistooni sve imaat
nie treva paseme...
@dux4 Благодарност!!!imas PM[DOUBLEPOST=1543421682][/DOUBLEPOST]
Naravno da lmamo.![]()
Ovo ti nije uredu, vrijedanje na nacionalnoj osnovi, takvi ljudi ne pripadaju ovome forumu. Ali tvoj svaki komentar je bez ikakva smisla, sramota da takvi postojetreba mu planet sport hr. ovi ne go interesirat zasto zna samo hr i nemoze da razume sta se sbiva na teren.
To ti najlakše, nađeš ace stream - sve prenose u HD i radi odlično, neće sigurno stati.Novi sam na forumu, novi i odam traziimali neko listu da mogu pogledati veceras utakmice ,vazno je da ima slika, nije vazan ton
hvala unaprijed
Novi sam na forumu, novi i odam traziimali neko listu da mogu pogledati veceras utakmice ,vazno je da ima slika, nije vazan ton
hvala unaprijed
ace stream? hvala torpedo mozda saznam sta je to do utakmicaTo ti najlakše, nađeš ace stream - sve prenose u HD i radi odlično, neće sigurno stati.
hehhe znam ali neka radi pa moze i bez tonatesko ces naci listu koja ima.sliku a da nema ton hehehe
Skineš plejer i instalirašace stream? hvala torpedo mozda saznam sta je to do utakmica[DOUBLEPOST=1543423387][/DOUBLEPOST]
hehhe znam ali neka radi pa moze i bez tona![]()
Cardsaring je za utakmice to mi stari znanci koji vec 15 godina gledamo dobro znamo.Jebe…. iptv preko c linije je jedini dozivljaj pravi i naravno orginal provajderi ostalo sve stranj,..... do sranj…….djaba ti , steka na svim nasim listama za vrijeme utakmice, radi samo na jednoj ali me strah napisati da nezajebu i tu.
radje neku stranu pa na sr areni isto možes gledat.[DOUBLEPOST=1543402567][/DOUBLEPOST]
pa jebote ti moras svakom loncu da budes poklopac sta te boli kurac sta ce ko da objavi I jeli neko frajer ili ne za tebe ja I jesam frajerMa nije hehe. Htio covjek pokazat kako on zna, pa ljudi on je frajer on ima media-future.eu zamisli. Ha ha ha
imas PM[DOUBLEPOST=1543421682][/DOUBLEPOST]
Naravno da lmamo.![]()