Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
"ogorelica" koja setovanja za Ace Player preporučuješ da ne bi baferovao?
Imam internet od 50 Mbps/5 Mbps.
Unapred hvala za savet.

Последно уредено:
Cardsaring je za utakmice to mi stari znanci koji vec 15 godina gledamo dobro znamo.Jebe…. iptv preko c linije je jedini dozivljaj pravi i naravno orginal provajderi ostalo sve stranj,..... do sranj…….
Niti jedna lista se nemoze mjerit sa c linijom nikad ni onda.C linija otvara i ono sta mnogi misle da nemoze ali ide zbog zastite necete dobit nikad test sa takvim linijama nego cete platit unaprijed i naravno malo vise uvijek
Ja sam kupio C-line u aprilu za 8€ na godinu,zadovoljan ide sve iz Evrope sto se moze otvoriti,ide jos uvek

Cardsaring je za utakmice to mi stari znanci koji vec 15 godina gledamo dobro znamo.Jebe…. iptv preko c linije je jedini dozivljaj pravi i naravno orginal provajderi ostalo sve stranj,..... do sranj…….
Niti jedna lista se nemoze mjerit sa c linijom nikad ni onda.C linija otvara i ono sta mnogi misle da nemoze ali ide zbog zastite necete dobit nikad test sa takvim linijama nego cete platit unaprijed i naravno malo vise uvijek
Da,u pravu si!Motor i hvataš sve satelite od 75E do 30W.Ali neka i iptv-a.Imaš masu kanala iz bivše ex-yu koji nema na satelitu.Neka žive i iptv i c linija pa tko šta šta voli nek izvoli!

Sa sajta http://skr.rs/oG5 može se skinuti i prerađena verzija najnovijeg "PotPlayer 1.7.14804" koji je prilagođen i za gledanje Ace Torrent TV kanala. Program linkove za liste kanala smešta na "skrivenom" mestu "C:\Users\(Korisnik)\AppData\Roaming\PotPlayerMini64\Playlist". Tu je moguće i samostalno postavljati linkove ka listama i liste prilagođene za ovaj player.

Nakon instalacije i pokretanja programa potrebno je pokrenuti i "Ace Stream engine" iz upravo instaliranog programa (C:\Program Files\PotPlayer\AceStream.exe), ili ukoliko je ranije instaliran "Ace Stream Media player" njegov koji se nalazi na mestu C:\Users\(Korisnik)\AppData\Roaming\ACEStream\engine\ace_engine.exe.

Ukoliko je na kompjuteru instaliran "Ace Stream Media player (http://acestream.org/) dešava se da prilikom instalacije ovaj "PotPlayer" prijavi neku grešku, pa je tada potrebno deinstalirati ranije instalirani "Ace Stream Media player", instalirati "PotPlayer", pa onda opet instalirati najnoviji "Ace Stream Media player" (sa stranice http://acestream.org/).

Razlog za ovo je što se prilikom instalacije ovog "PotPlayer"-a dobija starija verzija engine 3.1.16.3, a najnovija na originalnom gornjem sajtu je "Ace Stream Media 3.1.32 [VLC 2.0.5]".

Последно уредено:
Da,u pravu si!Motor i hvataš sve satelite od 75E do 30W.Ali neka i iptv-a.Imaš masu kanala iz bivše ex-yu koji nema na satelitu.Neka žive i iptv i c linija pa tko šta šta voli nek izvoli!
Ma je al ko jos gleda te glupe kanale iz ex-yu pogotovo lokalne ma sve kad na svakom drugom politicari muka mi od njih na hrt gledam samo dnevnik ostalo sve govno do govna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom