- Член од
- 19 октомври 2016
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 2.303
Ima.Poz, a jel mozda imas taj server sa vise konekcija? Trebaju mi brazilski kanali u full hd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima.Poz, a jel mozda imas taj server sa vise konekcija? Trebaju mi brazilski kanali u full hd
Sta trazis za uzvrat?Ima.
Kod mene radi. Pitanje je bilo za restrimere. Da se pokrenu i ubace kanal u svoje liste. Koliko vidim jos uvek ga nema ni u jednoj.Dali ti radi u tvoja lista ovi kanal
ti si negdje blizu mene popit cemo mi jednu gajbu hahha[DOUBLEPOST=1536859592][/DOUBLEPOST]Ti nisi vidio ozujskoga na netu koliko sam ja popioa i bik sam u horoskopu
![]()
jojjj samo tebi da neda ja cu ga se odreci u oporici odmah hahahNisam reseller, samo treba mi za moj server, za moji klijenti , to je to.[DOUBLEPOST=1536786401][/DOUBLEPOST]
denis zasto se ti pravis kao da sam ja ti?
Moze gajba dviti si negdje blizu mene popit cemo mi jednu gajbu hahha[DOUBLEPOST=1536859592][/DOUBLEPOST]
jojjj samo tebi da neda ja cu ga se odreci u oporici odmah hahah
Ot taj koj si citiral nema da gledas nista to je obicni covek koj hoce da zaradi na klik.Многу на стручно ниво сте кренале муабетот тука. За лаик ко мене, шо треба да направам за да можам да ги гледам каналиве?
Bravo brate za post.,i ja sam to primetio da se svercuju sa drugi sadrzaj pod to imeMolio bih restrimere da ubace kanal Film Klub a ne da se svercuju sa drugim kanalima na to ime. Veliki pozdrav svima![]()