Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cemo ga kad se skine sa klozeta pardon servera hahahhama samo gasi taj albanac nema nista pozitivno u njega da pusti neki test ljudima 24 sata -nema ,evo ugasil mi lista sad nemam sta da gledam ostal sam bez nista.
Ti znas li gde da trazimo TAJ FAMOZNI Planet SportPlanet sport nije tesko naci ako znas kako....
Pozdrav
Hahajaj
Dobro je imamo to, samo se nefoliramo. Sad ce fino gazda vidjet i iskljucit. Sta je vama Pa planet ima i u narodnoj i u dva brata i u zdravoj i još sigurno 5 servera da ne nabrajam . A ti torpedo sad si usro s ovom slikom , kad kazda vidi ond cak cak i nemaaa. Razumijes imamo to ali nefoliramo seJesu to ovi kanali, totalno mi nezanimljivi - vidim da su ful hd i sa puno konekcija
![]()
Sad su ga zasrao kako bi rekli u dezeli zajebao si sad skroz nista pametno od tebeJesu to ovi kanali, totalno mi nezanimljivi - vidim da su ful hd i sa puno konekcija
![]()
Jas vi kazav deka on e kako Statler i Waldorf od Muppet ShowSad su ga zasrao kako bi rekli u dezeli zajebao si sad skroz nista pametno od tebe