Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro je imamo to, samo se nefoliramo.

Nemam običaj odgovarati na prozivke ljudi koji su se juče registrovali na forum a sve znaju. Vjerujem da nije problem ni provaliti ko stoji iza tvog nika, jednostavno vidjeti ko je banovan skoro. Nego me ovo interesuje - kažeš, mi to imamo. Koji ste to vi.

Nemam običaj odgovarati na prozivke ljudi koji su se juče registrovali na forum a sve znaju. Vjerujem da nije problem ni provaliti ko stoji iza tvog nika, jednostavno vidjeti ko je banovan skoro. Nego me ovo interesuje - kažeš, mi to imamo. Koji ste to vi.
svenase.com[DOUBLEPOST=1536598115][/DOUBLEPOST]Jedan od boljih iptv foruma

Jedna lista vise manje sta se odmah bunite, pa ima ih na tisuce tako da ne vidim problem sto ju je objavio.

Jesu to ovi kanali, totalno mi nezanimljivi - vidim da su ful
Jesu to ovi kanali, totalno mi nezanimljivi - vidim da su ful hd i sa puno konekcija

rIDDSU3.png
NA POZITIVI OVA LISTA JE BILA OBAVLJENA PRE 2 MESECA RADILA JE DO DANAS ODLICNO. ZAO MI JE STO DOBRE LISTE PADAJU U POGRESNE RUKE PA SE OVDE HVALE NAIDJE GAZDA PA STO JE PUSTIO PUSTIO JE. JEBAJGA IMA IH RAZNI...

<iframe src='//app.viloud.tv/player/embed/channel/80351a66b38eb3b81695f34cb09927a6?autoplay=1&volume=1&random=0&controls=1&title=1&share=1' width='640' height='360' frameborder='0' webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> link za embed recimo na tvoj facebook stranu (Viloud Player) ili skraćeni oblik za browser, //app.viloud.tv/player/embed/channel/80351a66b38eb3b81695f34cb09927a6?autoplay=1, ne moze se gledati vlc playerom jel je i sam web player .
Toa i mislev. Bese za vlc ama toa e toa

Pozdrav svima.Jel ima neko da mi moze poslat jednu listu koja radi sa nasim domacim kanalima ex-yu za VLC za laptop.
Necu bit agresivan s tim,

(Kamiondžija)

HVALA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom