Član sam foruma manje od godinu dana i isto toliko sam upoznat sa pojmom iptv-a, i mada sve pratim, čitam, nisam baš previše aktivno sudjelovao u raspravama zbog mog skromnog znanja kome je vrhunac iskenirati listu "pero- pero123". I na tome "znanju" sam zahvalan nekolicini članova koji su mi pomogli, osobito članu
iptviptv koji je imao strpljenja uvesti totalnog neznalicu u jedan sasvim novi svijet i nasuprot "znalcima" koji mi nikada nisu odgovorili na p.m. on je, kako je sam rekao, svoje "skromno znanje" podijelio sa mnom. Iz moga iskustva čovjek je genijalac. Ipak se u nekim stvarima moram složiti sa Milošem. Koliko puta sam pomislio kako nepismeni ili polupismeni ljudi mogu toliko znati u vezi iptv- a, i koliko bahati mogu biti osobito ako to znanje nisu stekli sami, te koliko ljigavi ljudi moraju biti da bi stajali na bilo čiju stranu, stranu ljudi koje samo virtualno poznaju, i to poradi naj sitnijih interesa. I, kako god, očito to tako mora biti, i bolje je da ne znamo svi sve. Sada pretpostavljam da ću barem na jednom forumu gdje sam član biti baniran ali i to je dio života. Prihvaćam ban u zamjenu za poštovanje i toleranciju
Brzi misko, da sam bezobrazan, zamolio bih te barem po jednu od svih lista koje si naveo da bi dao ilijao88, kako nisam odaberi ti koja ti je naj draža i pošalji mi