Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mogu to da skinem, treba se registrirat za premium download, dobro, može i free. Onda još iskoći ovo: Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Zar ne možete koristiti neki servis tipa google drive gdje samo 1 klik na link?
Da mu nebi dao javu pa mi nešto za...

Evo primjer kako to jednostavno radi, prosto ko pasulj (link na tu utp listu):

https://drive.google.com/open?id=14QiVelgGq555rojXVdFfidcPe2FY9tGz
ot ovi tvoj nema da zaradi ni jedan cent sta mu predlazes da koristi,za njega ti si jedna ovca koja treba permanetno strigati za to treba da mu klikas dok ne zaradi bar 10 centa ot tobom.

n
ot ovi tvoj nema da zaradi ni jedan cent sta mu predlazes da koristi,za njega ti si jedna ovca koja treba permanetno strigati za to treba da mu klikas dok ne zaradi bar 10 centa ot tobom.
kako neko može da zaradi od klikanja? To su priće za malu djecu. Može reči. ja imam milijardu korisnika, oglavajte se kod mene.

n

kako neko može da zaradi od klikanja? To su priće za malu djecu. Može reči. ja imam milijardu korisnika, oglavajte se kod mene.
moze moze evo ti jos jedan nacin da zaradis kao ovi naprimer https://iptv.zone/en/vip/about za da vidis liste treba da platis 2 dolara mesechna taksa ko za vecina je nista.Vladelac jedan sajt kao iptv.zone moze i nista da nerazume ot iptv za to privuces drugi ljude naprimer kao ovi darkon i razni drugi bolni ljudi na ova tema koj stalno sa po forumi i gledat sta se sbiva i mu stavljat liste na forum on im daje neki title i i drugi bonusi iz sajta.I tako kao zavrti biznes iz nista kad se uclanat 10000 ljudi i platat po 2$ koj je naj mani mesecni profit evo ti 20000$ iz nista.Naravno tamo se zaradzuje i iz drugi stvari tako da svobodno moze se reci da ta suma je mesecno 50-60000$.Kako vidis nije lose da zaradis takve love iz bolesnika.:LOL:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom