Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam nigdje reko nemoj unistavatMeni nece nestat sigurno ko si ti da ti ja ista pokazem kad budes radio u Japanu kao ja onda se javi do tada mir ja cu unistavat sta ja hocu od volje mi
Ja sam profesionalac te replike sam vec zaboravio nemam se potrebe ovde nikom dokazivat niti pravdat moj rad je poznat od Rusije do Japana u svim sferama tehnike prema tome zivi bili pozzdrav iz Osake ashita o ai shi masho u 明日お会いしましょうJa nisam nigdje reko nemoj unistavatto je tvoje demokratsko pravo !
Takodje nemoras ni pokazat to se podrazumijeva ali prestani se hvalit kako si veliki haker pocet ce raja mislit da nisi da se samo hvalis!
Jer skoro si nas sve ubjedio da jesi i mi ti vjerujemo![]()
Јапонски хакер, хи хи хи.Ja sam profesionalac te replike sam vec zaboravio nemam se potrebe ovde nikom dokazivat niti pravdat moj rad je poznat od Rusije do Japana u svim sferama tehnike prema tome zivi bili pozzdrav iz Osake ashita o ai shi masho u 明日お会いしましょう
imas listu na pmIma li jedna domaca iptv lista za mene..![]()
Типот, колку добри листи уништи....Јапонски хакер, хи хи хи.
Темава станува хумористична.
Честитам, својим професионалним коментарима си постао предмет спрдње - сад је твој рад познат и на Кајгани.Ja sam profesionalac te replike sam vec zaboravio nemam se potrebe ovde nikom dokazivat niti pravdat moj rad je poznat od Rusije do Japana u svim sferama tehnike prema tome zivi bili pozzdrav iz Osake ashita o ai shi masho u 明日お会いしましょう
Ja sam profesionalac te replike sam vec zaboravio nemam se potrebe ovde nikom dokazivat niti pravdat moj rad je poznat od Rusije do Japana u svim sferama tehnike prema tome zivi bili pozzdrav iz Osake ashita o ai shi masho u 明日お会いしましょう
imas pmzokiniko moze li jedna lista sa domacim kanalima na pp
Izgleda doslo je vrijeme za rastanak ne ide u dobrom pravcu sve ovo ja vas napustam listi ce biti uvijek samo nece nas nemojte sta zamjerit svako dobro zelimЧеститам, својим професионалним коментарима си постао предмет спрдње - сад је твој рад познат и на Кајгани.