Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da li ima neko Sport Klub od ExeNet? Ne treba mi početna ip adresa treba mi zavrsna udp adresa sa portom.
Ja imam /udp/238.30.54.70:2178 ali ne radi...
Treba ti bas pocetna ip adresa zasto samo na nekoliko ip adresa to radi,znaci ako imas ip adresa ot ExeNet to neznaci automatski da ce ti proradat SK na neki je pusteno Sky DE na drugi Movistar na treci idut HBO i Cinestar Premiere i t.d.

Ima li jedna domaca iptv lista za mene.. :pipi:

Meni nece nestat sigurno ko si ti da ti ja ista pokazem kad budes radio u Japanu kao ja onda se javi do tada mir ja cu unistavat sta ja hocu od volje mi
Ja nisam nigdje reko nemoj unistavat :) to je tvoje demokratsko pravo !
Takodje nemoras ni pokazat to se podrazumijeva ali prestani se hvalit kako si veliki haker pocet ce raja mislit da nisi da se samo hvalis :D !
Jer skoro si nas sve ubjedio da jesi i mi ti vjerujemo ;)

Последно уредено од модератор:
Ja nisam nigdje reko nemoj unistavat :) to je tvoje demokratsko pravo !
Takodje nemoras ni pokazat to se podrazumijeva ali prestani se hvalit kako si veliki haker pocet ce raja mislit da nisi da se samo hvalis :D !
Jer skoro si nas sve ubjedio da jesi i mi ti vjerujemo ;)
Ja sam profesionalac te replike sam vec zaboravio nemam se potrebe ovde nikom dokazivat niti pravdat moj rad je poznat od Rusije do Japana u svim sferama tehnike prema tome zivi bili pozzdrav iz Osake ashita o ai shi masho u 明日お会いしましょう

Ja sam profesionalac te replike sam vec zaboravio nemam se potrebe ovde nikom dokazivat niti pravdat moj rad je poznat od Rusije do Japana u svim sferama tehnike prema tome zivi bili pozzdrav iz Osake ashita o ai shi masho u 明日お会いしましょう
Јапонски хакер, хи хи хи.
Темава станува хумористична.

Честитам, својим професионалним коментарима си постао предмет спрдње - сад је твој рад познат и на Кајгани.

nego, daj neku japansku listi, taku nemam

zokiniko moze li jedna lista sa domacim kanalima na pp

Zokiniko
Ako mozi edna lista so makedonski
Fala mnogu

Честитам, својим професионалним коментарима си постао предмет спрдње - сад је твој рад познат и на Кајгани.
Izgleda doslo je vrijeme za rastanak ne ide u dobrom pravcu sve ovo ja vas napustam listi ce biti uvijek samo nece nas nemojte sta zamjerit svako dobro zelim

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom