Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен тој знаеш некој друг да пробам?to ti je internacionala vlasnik toga nekog osijeka
ko kaze da se svidja popravi ponudu stabilizuj ,izvore svi vucete iz istog izvora od 1 do 10 ocijena za tvoju listu je 6 znam jer imam sve usere samim tim sto se nisi zastito kako treba sve govori i ovdje se liste neprodavaju pogrijesio si mjestoKad vec vidim svoje liste po ovakvim forumima, zasto vam ne dati prijedlog kad vam se vec svidja80 eura 1godina i uzivate koliko hocete inace vlasnik TvBezGranica
viber : +387603428445 ( 00387603428445 )
Друже нешто што е јавно достапно не вреди како Osijek!Освен тој знаеш некој друг да пробам?
imas to u portalgen listi i ima je na više konekcija.Ko ima rai italijanski paket i canale 5 full hd, dajem mu moja lista bez trajanje roka.
Pa nemam te listu, ako je imas mozemo da menjamoimas to u portalgen listi i ima je na više konekcija.
Не ми е толку за листити за гледање тв туку за филмови и серии гледање, а да биде средено.Друже нешто што е јавно достапно не вреди како Osijek!
Единствено што ти треба е опција Live TV и во неа сопствена листа. Точка.
PS.
Малку ангажирај се овде, досега ќе научеше како се наоѓаат листи
.
Ако си успешен во тоа ќе најдеш(е) и некој кој ќе ти овозможи бесплатно гледање.
Не ми е толку за листити за гледање тв туку за филмови и серии гледање, а да биде средено.
И не е за мене туку за брат ми да му наместам на андроид телевизор и да не се занамар многу, а јас ќе се снајдам за мене.
Брат ми сака Kodi да му инсталирам, тоа најдобро му било за гледање, други апликации ако му инсталирам му се успорува телевизорот.
kakavi adoni ako ima andoid tv ili android box neka instalira stb emulator i ubaci server i nema zimeНе ми е толку за листити за гледање тв туку за филмови и серии гледање, а да биде средено.
И не е за мене туку за брат ми да му наместам на андроид телевизор и да не се занамар многу, а јас ќе се снајдам за мене.
Брат ми сака Kodi да му инсталирам, тоа најдобро му било за гледање, други апликации ако му инсталирам му се успорува телевизорот.
moze da ubaci portal server nemoze a covijek hoce adon sve sredito i to sto mu daju radi kod nekih ima videoteka i tako ako sta mijenja mijenja neko drugi za njega on samo gledakakavi adoni ako ima andoid tv ili android box neka instalira stb emulator i ubaci server i nema zime