Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Bilo je 4-5 likova koji su platili taj VIP Premium, tamo sam im napisao javno post i prozvao ih, bilo mi ih je zao al ko ih ebe kad su glupi. Ima tamo ok likova, nisu svi u tome bili ali ljudi se neverovatno menjaju, i ako zelis da vidis ko je kakav covek daj mu vlast. Rapca, Dsuki.. prodali obraz za vlast na nekom forumu.

Bilo je 4-5 likova koji su platili taj VIP Premium, tamo sam im napisao javno post i prozvao ih, bilo mi ih je zao al ko ih ebe kad su glupi. Ima tamo ok likova, nisu svi u tome bili ali ljudi se neverovatno menjaju, i ako zelis da vidis ko je kakav covek daj mu vlast. Rapca, Dsuki.. prodali obraz za vlast na nekom forumu.
Hahaha bravo legendo lijepo si sve opiso ..
Panelrazarac alias Dsuki1966 je glavni haker hahaha !
Daj nek neko zatrazi od njeg neku strucnu pomoc oko pc-a ili od Intera-SySop pa ce vidjet domen njihovog strucnog i hakerskog poznavanja ;)

Ne znam, meni je Dux super lik, od kad ga znam takav je oduvek, i kad nista nije imao i sada kada ima, prema meni je uvek bio ok i korektan i necu da ga mesam u ovo, samo rekoh koliko oni tamo cene druge koji su tu od pocetka tako sto admina postave za nekog ko je dosao pre dan.

Ma sve to nije vrijedno paznje vjeruj jer sad ce oni koji su dobili listu ili se nadaju da dobiju se javit i pocet ce diskusija :) , nek uzivaju u svom svijetu a tebi izmedju ostalog svaka cast napravio si nesto sto je njih dosta vec odavno napravilo i nisu nista propustili .
Kajgana je bio i osto forum za sve i svasta i od mene im respekt ! Nisu se nikad promjenili a svi likovi sa drugih foruma su dnevno ovdje mislim da je onda sve receno !

Последно уредено од модератор:
Ma sve to nije vrijedno paznje vjeruj jer sad ce oni koji su dobili listu ili se nadaju da dobiju se javit i pocet ce diskusija :) , nek uzivaju u svom svijetu a tebi izmedju ostalog svaka cast napravio si nesto sto je njih dosta vec odavno napravilo i nisu nista propustili .
Kajgana je bio i osto forum za sve i svasta i od mene im respekt ! Nisu se nikad promjenili a svi likovi sa drugih foruma su dnevno ovdje mislim da je onda sve receno !
Ma nek zaradzjuet ljudi sta se toliko sekiras koj hoce ce plati ,koj nece sede ce ovde zivot ce produzi i dalje ja pogledaj na ulica kakvi devojki idut za nih treba pare oni ne se interesirat ot iptv liste.:pos:

Ma kajgana je zakon! U ovoj temi nisu samo c/p liste, vece se vodi i neka rasprava, za razliku od nekih drugih iptv foruma. To je bio razlog zašto sam se tu i registrirao. Ovim putem bih se ujedno i htio ispričati svim članovima koje sam na neki način uvrijedio (Fifi :)). A sad ozbiljno pitanje, jel se može kako "hakirati" Evo Tv iz Hrvatske, CS ili nešto slično?

Naravno da ima, i euro je zarada jer nisu osim malo truda ne ulozi u to, forum je besplatan a ne kao sto je tamo SYSOP pricao da placa 200e pa trazili donacije, zatim vip premiume.. Placen samo domen nesto vise od 10-ak dolara tako nesto, i ok ko je hteo da da donaciju mogao je dobrovoljno ali naplacivati deljenje lista za koje ne moze da ti garantuje da ce da rade vise od sat vremena je bezobrazno. I zato sam tamo banovan kada sam ih raskrinkao javno.

NZpkF5Q.png

Ali da nisam ocekivao to ne bih ni radio, mogao sam da budem sad s njima, ali nisam hteo jer sam od pocetka tog foruma video kuda to ide i kako ce da se zavrsi. Svih ovih godina lik vodi neki rat protiv SF (na intera mislim) i onda napravi forum i bude gori od tog SF-a, i to sam mu govorio od samog pocetka ali lik pustio da me banuju sa tog foruma prvi put da nije ni trepnuo, mene koji sam postavljao ledja za njega na svakom forumu, branio SysOP-a, ako to nije sam Inter kao sto se prica. I sad ce doci ovde podeliti 10-ak listi, njegovi sledbenici ce ga pohlvaliti i nastaviti dalje kao da nista nije bilo..

Prsli su tamo nacisto, primer, dodje im neki Vampir na forum i daju mu admina kroz dan, ej ljudi, kroz jedan dan lik za kojeg niko cuo (osim SysOP-a i Intera gle slucajnosti) a tamo imas DUX-a koji je najbolji od svih i koji od moderatora nije mrdnuo od osnivanja foruma. Toliko se oni cene. Novajliju postavis za admina a @dux4 ko te jebe nisi bitan.

pa vi ljudi stvarno ne razumijete ili necete da shvatite taj formu nije napravio inter vids ja nisam clant na tom forumu ali znam da nije inter napravio forum tako da lupate bezveze ja isto ne volim te ljude tamo ali to je sto je

pa vi ljudi stvarno ne razumijete ili necete da shvatite taj formu nije napravio inter vids ja nisam clant na tom forumu ali znam da nije inter napravio forum tako da lupate bezveze ja isto ne volim te ljude tamo ali to je sto je
Sysop je :) znamo to , mislis ili znas nije inter sposoban za takvo sto :D ali nebitno taj forum je sve vise nego jedan normalan iptv forum , vidis i sam da svi su ovdje svaki dan, samo da se hvale kako imaju 1000 listi heheh kraljevi :)

Placa li se 15E kao kod Internationala na Zezalici?
Uskoro ce biti jedan lik jedan forum :D
Ono nije bio nas forum nego tip otvorio jedan za nas i zaribao nas mi nemamo veze jer smo i ja i on odmah izasli odande
a ovo ce bit forum zajednistva i naravno da ce International
biti gore i forum je otvoren danas jos nesluzbeno hahah

Ma kajgana je zakon! U ovoj temi nisu samo c/p liste, vece se vodi i neka rasprava, za razliku od nekih drugih iptv foruma. To je bio razlog zašto sam se tu i registrirao. Ovim putem bih se ujedno i htio ispričati svim članovima koje sam na neki način uvrijedio (Fifi :)). A sad ozbiljno pitanje, jel se može kako "hakirati" Evo Tv iz Hrvatske, CS ili nešto slično?
i mene interesira to pitanje za EVO tv
pozz
Panelrazarac 100% samo se njemu obratite :sneaky::pos:

Pozz,osjećam potrebu da kazem da sve ovo što je @gargamelka 83 ovdje rekao isto je rekao i na zezalici,a ja sam pomalo nov u svemu ovome i osjetio sam da je najbolje ocijenio stanje tamo.Naravno da sam mu dao lajk i automatski popio ban.
Al stvarno mi nije žao ni mrvu.

Forum generacija nije od dsukija forum su otvorili clanovi koji
razmisljauju na drugaciji nacin i misle sa svojom glavom
i dali predlog da ga otvorimo sta smo i svi uradili
zato je to forum zajednistva a kad ozivi bice odlican
bilo kome krivo ili pravo ne palim se v ise na vase komentare prevazisao sam to samo raspalite hladan sam na to skroz ja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom