Naravno da ima, i euro je zarada jer nisu osim malo truda ne ulozi u to, forum je besplatan a ne kao sto je tamo SYSOP pricao da placa 200e pa trazili donacije, zatim vip premiume.. Placen samo domen nesto vise od 10-ak dolara tako nesto, i ok ko je hteo da da donaciju mogao je dobrovoljno ali naplacivati deljenje lista za koje ne moze da ti garantuje da ce da rade vise od sat vremena je bezobrazno. I zato sam tamo banovan kada sam ih raskrinkao javno.
Ali da nisam ocekivao to ne bih ni radio, mogao sam da budem sad s njima, ali nisam hteo jer sam od pocetka tog foruma video kuda to ide i kako ce da se zavrsi. Svih ovih godina lik vodi neki rat protiv SF (na intera mislim) i onda napravi forum i bude gori od tog SF-a, i to sam mu govorio od samog pocetka ali lik pustio da me banuju sa tog foruma prvi put da nije ni trepnuo, mene koji sam postavljao ledja za njega na svakom forumu, branio SysOP-a, ako to nije sam Inter kao sto se prica. I sad ce doci ovde podeliti 10-ak listi, njegovi sledbenici ce ga pohlvaliti i nastaviti dalje kao da nista nije bilo..
Prsli su tamo nacisto, primer, dodje im neki Vampir na forum i daju mu admina kroz dan, ej ljudi, kroz jedan dan lik za kojeg niko cuo (osim SysOP-a i Intera gle slucajnosti) a tamo imas DUX-a koji je najbolji od svih i koji od moderatora nije mrdnuo od osnivanja foruma. Toliko se oni cene. Novajliju postavis za admina a
@dux4 ko te jebe nisi bitan.