Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jesteli vi tako osteceni (neznam ko ce se nac u ovom postu ;) ) da mozete pisat sa razliciti nikova i stvrano glumit razlicite osobe a piste i pricate o sebi , mislim da stvarno imate problema u virtulanom svijetu !
Jbt odrasli ljudi koje vi price pisete dali vas je stid imalo ?[DOUBLEPOST=1527330668][/DOUBLEPOST]
Nakon ovoga, ne znam.....
Sudite nekoga, a sami sebe ne vidite....
Nije sudjenje samo prijdlog za nekog ko je piso ovdje da moze sve nemoj da trazim njegove postove a sebe i te kako vidim !
A i tebe nekontam, nevidim razlog da pitas druge koje ne poznajes videli sebe a oni mozda vise poznaju te o kojima pisu , koliko onda ti vidis sebe (u listama :) ) u svom postu ?

Последно уредено од модератор:
Forum generacija nije od dsukija forum su otvorili clanovi koji
razmisljauju na drugaciji nacin i misle sa svojom glavom
i dali predlog da ga otvorimo sta smo i svi uradili
zato je to forum zajednistva a kad ozivi bice odlican
bilo kome krivo ili pravo ne palim se v ise na vase komentare prevazisao sam to samo raspalite hladan sam na to skroz ja
kad si pokupio pare sad mozes da se hladis kojem hoces pivo i normalno da ti je hladno tek kad opeljusis nekog za novce ti postizes radnu temparaturu

Jesteli vi tako osteceni (neznam ko ce se nac u ovom postu ;) ) da mozete pisat sa razliciti nikova i stvrano glumit razlicite osobe a piste i pricate o sebi , mislim da stvarno imate problema u virtulanom svijetu !
Jbt odrasli ljudi koje vi price pisete dali vas je stid imalo ?[DOUBLEPOST=1527330668][/DOUBLEPOST]
Nije sudjenje samo prijdlog za nekog ko je piso ovdje da moze sve nemoj da trazim njegove postove a sebe i te kako vidim !
A i tebe nekontam, nevidim razlog da pitas druge koje ne poznajes videli sebe a oni mozda vise poznaju te o kojima pisu , koliko onda ti vidis sebe (u listama :) ) u svom postu ?
Pardon ako sam i tebe uvrijedio... Nije bilo zlonamjerno...

Ono nije bio nas forum nego tip otvorio jedan za nas i zaribao nas mi nemamo veze jer smo i ja i on odmah izasli odande
a ovo ce bit forum zajednistva i naravno da ce International
biti gore i forum je otvoren danas jos nesluzbeno hahah
cista laz covjeka ste vi izjebali!! informacija sa foruma iz bouzdanih izvora hahaha

Listi iskeniram za cas posla sa servera kog hocu lagano da laganije ne moze biti

Free IP TV 25200 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV -OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS For 1 Week

Download

Sad ste bar shvatili kako ne treba raditi, još ako izvučete neku pouku...
Na SF-u za više od dve godine postojanja takvih problema nikad nije bilo- od 50 ljudi samo je jedan odstranjen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom