- Член од
- 6 јуни 2016
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.210
pa vi ljudi stvarno ne razumijete ili necete da shvatite taj formu nije napravio inter vids ja nisam clant na tom forumu ali znam da nije inter napravio forum tako da lupate bezveze ja isto ne volim te ljude tamo ali to je sto je
Razumemo mi sve druze, SysOp je, e sad ko je taj doticni necu da ulazim u to. Sto se Intera tice, vidi ovako.
On je stao iza tog lika, uvek mu "cuvao ledja", podrzavao, i naravno da zbog toga ljudi smatraju da je i on kriv, i naravno da jeste. Kad nekog podrzis, stanes iza njega, odobravas njegove postupke i podrzavas onda si zajedno u tome. Ja govorim iz svog ugla, jer uvek kazem sta imam, jos 10 dana nakon otvaranja foruma rekao sam da mi se mnoge stvari ne svidjaju, i nabrojao koje, pre svega, forum je bio zamisljen za nekih 20-ak likova koji su ok, koji se znaju sa Kajgane i SF, i tako je bilo za tih 10-ak dana dok nisu poceli da primaju i znane i neznane, to je prvo sto mi se nije svidelo zato sto u svakom zitu ima kukolja pa tu i onih koji ce samo da traze liste, da uzimaju a nista ne daju i slicno.
Posle mi se nije svideo forum kako je uredjen, bez podforuma, kategorija, kad sam pokusao da to uredim bilo je "mi smo drugaciji, neka pise ko gde i sta hoce". I tad sam se povukao jer sam neki perfekcionista, ne volim kad je sve razbacano. Tad sam namerno pisao sve i svasta da bih bio obrisan s foruma, sto se i desilo, Inter nije ni trepnuo, nije ni dosao na Skajp da kaze "Polako sredicemo sve", stao je iza SysOp-a posle tolikih godina poznanstva sa mnom. rekao sam i ne krije, valjao mi je i vise nego ja njemu ali ne radi se to tako.
Zatim su me par puta zvali da se vratim pojedini likovi, nisam hteo, do pre nekih 10 dana. I onda ujem i vidim svasta, te donacije, te 220 clanova, te kasnije i VIP Premium, znaci, sve ono sto je Interu smetalo na SF je napravio na Zezanju. Da uzmemo u obzir da nije forum njegov, ali samim time sto si cutao dok se to sve desavalo podjednako si kriv. Napadao je one sa SF kad su uveli VIP, govoreci da su svi jednaki, onda je isto on uradio tamo, ako i nije onda je ucestvovao.
I onda dodje famozni "Vampir", podeli par lista i od njega naprave neko bozanstvo, stave ga u administraciju posle dan, onda poceli i naplacivati famozni VIP i eto, pojavi se neko ko digne glas (ne znam sta su cekali pre mene) i sve ode u 3 PM. Ali da ne davim time vise.
Inter, znam da ce da cita ovo, jbg, secas se kako nas White razjebao na Skajpu, ja, ti, Francuz, secas se sta si sve pricao za doticnog zbog toga? I onda vidim lik ti tamo u VIP-u, skontam da sve to vise "puj pike, ne vazi", ljudi su prevrtljivi...
Da ne smaram vise time, sto se mene tice, to je zatvorena knjiga.