Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno nisam obracao paznju na kafic listu samim tim koje programe imaTo je odavno sota,cudi me da ti kasnis
Kakva je ta igra koja igrate sa ta osoba koja gasi liste.slusaj nemoj da gasis liste
koje sam postavio ,nek raja gleda ,zdrava dva brata su postavljali .iste na nekoliko dana ti gasis svaki put kad ugasis objavicu dvije nove ,pokazi da si covjek i ostavicu te na miru
ovaki privi bijeze od nekog sto javno imaju jaja od bika u stvarnoti zeni kuha jelo a samo tu bitku dok ne prestane sa radom samo udri pa em skupo em nvelja a daj te nam zdrave trave pa njegova je lista ok josA ja se pitao zasto su bolnice prepune nemoze na red da se dodze,kad ono gazda Bitke poceo da bije i sakati narod.![]()
![]()
Upotrebio sam i Google prevodilac da mi prevede sta si napisao i opet nista .ovaki privi bijeze od nekog sto javno imaju jaja od bika u stvarnoti zeni kuha jelo a samo tu bitku dok ne prestane sa radom samo udri pa em skupo em nvelja a daj te nam zdrave trave pa njegova je lista ok jos
Ni on neznae sto napisal,pola srpski pola hrvatski pola makedonski pola arapski ubi boze zatoa treba eksterno.Upotrebio sam i Google prevodilac da mi prevede sta si napisao i opet nista .
Ako si mislio na njegadrug to je gazda bitke glavom i bradom---gotovi smo![]()