Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
to je skrtica. pitao sam ga za listu. tako da mu nemoram dirati server ali neda. propast ce zbog liste. a to sto niste mogli gledat bitku u nedjelju sat i po i jucer malo. to je do njegovih JAKIH servera. a ne do usera. da je dao po jednu. imali bi to. nije dao, e sad imamo cijeli server. i uopce me nije briga dali netko vjeruje ili ne. a ako nas naljuti. uvjerit ce se. hehe

I ja pitao za zdravu hranu lika, ne da, nema problema, sam se posluzim. Mislim, bolje da da jednu listu jebala ga ona nego da mu uzmem par pa ne mozemo da gledamo na miru ni ja ni ljudi koji placaju. Al ne razumem te ljude ne kosta te nista, jedna lista, neces propasti. Al dobro, 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa :D

Aaa da evo i najvazne vesti Rusi su culi za gazdu i krenuli u ofanzivu
vesti/svet/tenzije-kljucaju-ruska-flota-podignuta-na-noge-izdato-upozorenje-za-napad/

A ja se pitao zasto su bolnice prepune nemoze na red da se dodze,kad ono gazda Bitke poceo da bije i sakati narod.:uzi: :lolzz::lolzz:
ovaki privi bijeze od nekog sto javno imaju jaja od bika u stvarnoti zeni kuha jelo a samo tu bitku dok ne prestane sa radom samo udri pa em skupo em nvelja a daj te nam zdrave trave pa njegova je lista ok jos

ovaki privi bijeze od nekog sto javno imaju jaja od bika u stvarnoti zeni kuha jelo a samo tu bitku dok ne prestane sa radom samo udri pa em skupo em nvelja a daj te nam zdrave trave pa njegova je lista ok jos
Upotrebio sam i Google prevodilac da mi prevede sta si napisao i opet nista .

Mnogu ne jadete lesnici,sto listi imate I sto gledate.Ako kazete ovde javno za dva saata otide listata sto ja gledate da receme 6-8meseci.Mnogu gazdi koj imaat paneli dremat na kajgana,za zal I pagaat cesto panelite ha ha.[DOUBLEPOST=1523372061][/DOUBLEPOST]
Upotrebio sam i Google prevodilac da mi prevede sta si napisao i opet nista .
Ni on neznae sto napisal,pola srpski pola hrvatski pola makedonski pola arapski ubi boze zatoa treba eksterno.

drug to je gazda bitke glavom i bradom---gotovi smo:lut:
Ako si mislio na njega
2227818669
https://www.flickr.com/photos/dzoa/2227818669 eto izvinjavam se nije (bilo je sve ) namerno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom