Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Aaa da evo i najvazne vesti Rusi su culi za gazdu i krenuli u ofanzivu
vesti/svet/tenzije-kljucaju-ruska-flota-podignuta-na-noge-izdato-upozorenje-za-napad/

A ja se pitao zasto su bolnice prepune nemoze na red da se dodze,kad ono gazda Bitke poceo da bije i sakati narod.:uzi: :lolzz::lolzz:
ovaki privi bijeze od nekog sto javno imaju jaja od bika u stvarnoti zeni kuha jelo a samo tu bitku dok ne prestane sa radom samo udri pa em skupo em nvelja a daj te nam zdrave trave pa njegova je lista ok jos

ovaki privi bijeze od nekog sto javno imaju jaja od bika u stvarnoti zeni kuha jelo a samo tu bitku dok ne prestane sa radom samo udri pa em skupo em nvelja a daj te nam zdrave trave pa njegova je lista ok jos
Upotrebio sam i Google prevodilac da mi prevede sta si napisao i opet nista .

Mnogu ne jadete lesnici,sto listi imate I sto gledate.Ako kazete ovde javno za dva saata otide listata sto ja gledate da receme 6-8meseci.Mnogu gazdi koj imaat paneli dremat na kajgana,za zal I pagaat cesto panelite ha ha.[DOUBLEPOST=1523372061][/DOUBLEPOST]
Upotrebio sam i Google prevodilac da mi prevede sta si napisao i opet nista .
Ni on neznae sto napisal,pola srpski pola hrvatski pola makedonski pola arapski ubi boze zatoa treba eksterno.

drug to je gazda bitke glavom i bradom---gotovi smo:lut:
Ako si mislio na njega
2227818669
https://www.flickr.com/photos/dzoa/2227818669 eto izvinjavam se nije (bilo je sve ) namerno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom