Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ha ha ha, restrimeri misle da nas plase kad kazu da su iste karzne, tome samo plase kupce.
Svi znaju da na zapadu su velike kazne za one koji se upuste u taj pasao. Kazna zavisi od tuzbe velikih tv kompanija i filmskih preduzeca, a i od zarade. Naj opasnije je kad americko preduzece te tuzi.
A za one koji gledaju bezplatno ili skidaju film, ja znam da u francusku, mozes samo da dobijes opomene.

ne zameram se ja ovde ni sakim ali me nervira to što lepo ne pita mozda bi mu i dao neka gleda ovako je samo brezpotzreban trud i ako izvadi listu nemože je gledati jer zaključana ispjom a server kao server nemože upasti i da hoce pozdrav:popce: sretan uskrs onima koji slave

Ako gledas svaku IP koja se prikluci na server, to znaci da nemas puno korisnika ili imas puno slobodnog vremena. A treba da znas da netreba da se udje u panel da bi se izvuklo sta treba.

Free IP TV 23700 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

Не знам за ова кај да прашам... Имам Samsung Smart TV 32'' од тие порано што ги даваше ОНЕ со boomtv. Ама не ми прави autoupdate на листата на канали. Корисник сум на Кабелнет и често додаваат канали ама морам да прескенирам цело време за да ги најде. А на другиот тв екоја си бош марка ST, новите канали автоматски без скенирање си ги реди. Има чаре за ова?

Razne drzave i razni zakoni.Negde je samo torent zabranjen i to se zna i zaobilazi mada se koristi.Za iptv negde je regulisan zakon odnosno zabrana za skeniranje legalnih provajdera.Takvi plaćaju porez drzavi i drzava ih štiti,ove druge goni jer istu drzavu pljačkaju i ne plaćaju nista sem servera i panela zbog LIČNE zarade.Kod nas nije ni regulisano zakonom a i neće i netreba za sivo trziste mogu da platim ako hoću i kako se dogovorim,tako da nema zvaničan cenovnik i zakonske sankcije.Ulozite vise u zastitu i dalje radite posao mimo zakona.
Veliki poz;):D
Veliki poz

Razne drzave i razni zakoni.Negde je samo torent zabranjen i to se zna i zaobilazi mada se koristi.Za iptv negde je regulisan zakon odnosno zabrana za skeniranje legalnih provajdera.Takvi plaćaju porez drzavi i drzava ih štiti,ove druge goni jer istu drzavu pljačkaju i ne plaćaju nista sem servera i panela zbog LIČNE zarade.Kod nas nije ni regulisano zakonom a i neće i netreba za sivo trziste mogu da platim ako hoću i kako se dogovorim,tako da nema zvaničan cenovnik i zakonske sankcije.Ulozite vise u zastitu i dalje radite posao mimo zakona.
Veliki poz;):D
Veliki poz
Zakoni sa za bedni ljudi ostali ljudi uobste se ne interesirat ot zakoni ili bilo sta, ednostavno si platat gde treba i niko nista gi nedira,a ovi sa ta izprdena lista iz HR bice prvi koj ce go uhvatat kada treba i ce go stavat u sve novina kao da sa uhvatili neki veliki kontranbandista.:pos:

abe ovie pederive (zezanje) mnogu zakoni znaat.. ustvari pojma nemaat :) cirkusi ovdeka izlegoa od temava.. se znae za sto e ovaa sekcija iptv streamovi a ne sranja u boja.... ovdeka treba adminov da prezeme nesto.. pozdrav

ne zameram se ja ovde ni sakim ali me nervira to što lepo ne pita mozda bi mu i dao neka gleda ovako je samo brezpotzreban trud i ako izvadi listu nemože je gledati jer zaključana ispjom a server kao server nemože upasti i da hoce pozdrav:popce: sretan uskrs onima koji slave
Nije ti niko od nas skenirao server juce ja to jamcim sto posto.
A da ste darezlivi ko sto kazes i niste osim jednog.
I ovaj Kamiondije uvjerava korisnike da se nemoze gledat a istina je drugacija

Apsurd je upoređivati kupca i prodavca (mi paraziti smo van svake definicije :D) U idealnom sređenom sistemu kakvo mi nećemo nikad postati kupca možeš ribnuti nekom simboličnom kaznom a prodavca bogami i višegodišnjom zatvorskom uz novčanu kaznu srazmjerno načinjenoj šteti. Neko će nadrljati od njih samo je pitanje kad, za sad sve ide po starom - dilera svakim danom sve više.
Citam aktuelnu raspravu i jedno mi zapada u oci.
Koliko je ovaj danasnji kanaibalistiko-kapital.sistem
izdresirao pojedinca da razmislja iskljucivo u okviru
kvazi-legalistickog modela.
I niko se nepita da nesto sto je legalno, ne znaci i da je legitimno.
Sva legislativa pada u vodi ako nema svoju legitimnost.
Sto znaci niti jedan "zakon" nemoze pretendirati da je zakon,
ako taj zakon svoju vrednost, svoje pravo na postojanje neizvlaci iz
jedne vrednosne kategorije, koja se zove pravda.
Drugo,sto se tice balkana ili jos preciznije, na ex-yu prostorima
vlada takozvani mafijaski tip kapitalizma.Taj termin, na osnovu
sveobuhvatne analize 2001 izbacio je jedan (S.W.) americki profesor.
E onda se nemora mnogo objasnjavati, da bi se razumelo na kakvoj
legislativi opstojova ovaj sistem i na kakvoj legislativi opravadava svoje
postojanje.
Parafrazirajuci Cicerona, reklo bi se da su to zakoni doneti od strane
bande razbokjnika i nemaju prava biti zakoni.
Sto se tice sveta,tu suvereno danas vlada neolibaralni kapitalizam
koji ne samo sto suspendira drzavu na periferiji nego je i usmerava
da funkcionira u skladu i iskljucivo u skladu korporaciskih interesa.
Sto znaci korporaciski interesi putem prorpagande i medija namecu se kao
drustveni i drzavni interesi, kao interesi svakog pojedinca.
U tom sistemu na pijedestal svetosti izdignutti su samo dve stvari:
Kapital i Profit.Sve ostalo pa i sudbina svakog pojedica se more
podrediti u okviru te svetosti.
I trece propaganda i mediji, kao produzena ruka i mocno orudje takvog sistema
jasno daju do znanja gde i kako zeli usmeriti i internet i iptv i torrente i....
I sto je najbitnije jasno daje do znanja da pojedinac, uskladi svoje razmisljanje
i ponasanje u okvirima takve kvazi legislative,banalno i naivno raspravljuci o
legalnosti ili nelegalnosti necega, nepitajuci se pri tome da ga je taj sistem
sveo na nivou crva koji treba da bude srecan da zivi ponudjeni surogat zivot,
kao zamenu za istinski zivot.
E tako se mi danas ponasamo.A Kant je davno rekao:"Ko se ponasa i zivi kao crv nema
pravo sutra da se zali da ga je neko nagazio ili zgazio."
Razuman covek bi rekao da tu prestaje sva diskusija i da je vreme razmisliti oko nekih
navodno svetih i iznad svega (ne)legalnih stvari.
Iskreno i od srca cestitam uskrs, svim ljudima katolicke veroispovesti i da ce ljubiti
i voleti svakog coveka kao brata svoga.
Ovaj komentar administracija moze slobodno obrisati, ako smatra da je neprikladan i
da lose utice na "svest" ljudi.Nemam ja problem sa tim.
Ako je Atina i njena " demokratija" nekad otrovala Sokrata zbog toga, sto ne bi i meni
danas ova "demokratija" obrisala post.

Ha ha ha, restrimeri misle da nas plase kad kazu da su iste karzne, tome samo plase kupce.
Svi znaju da na zapadu su velike kazne za one koji se upuste u taj pasao. Kazna zavisi od tuzbe velikih tv kompanija i filmskih preduzeca, a i od zarade. Naj opasnije je kad americko preduzece te tuzi.
A za one koji gledaju bezplatno ili skidaju film, ja znam da u francusku, mozes samo da dobijes opomene.

Ako gledas svaku IP koja se prikluci na server, to znaci da nemas puno korisnika ili imas puno slobodnog vremena. A treba da znas da netreba da se udje u panel da bi se izvuklo sta treba.

UDJI BRATE JESAM TI ZABRANIO!!!

IPMAGTV playlist download links :
-->IPMAGTV SERVER1 (FR+AR+USA+ITA+UK+SPORT+VOD):
2 TIME SHORTEN LINK (WITHOUT POPUP):

-->IPMAGTV SERVER2 (FR+AR+UK+SPORT)
1 TIME SHORTEN LINK (WITHOUT POPUP):

VIDIM IJA DA NIJE JUČE OD VAS NIKO NEKOM OD KORISNIKA JE SE ZATAKLA IP DA JE SERVER PRI DRUGOM POKUŠAJU KONEKTOVANJA AVTOMACKI BANED IZ NEKOG RAZLOGA NEMOJ TE SE NACI UVREDJENI JER NIKOGA NISAM PROZIVAO DRUGO IMAM DOVOLJNO KORISNIKA RESELERE MNEMAM I NETREBAJU MI LISTE NE DELIM SKENIRAJ AKO IZVADIS NE MOZES GLEDATI TO TI GARANTUJEM ZAŠTITA JE NA MAKSIMUMU PLAĆA SE DODATNO POZDRAV

Ako ti izvadim listu i dam na PP jel obecavas da dajes jednu na dozivotno sa 50 konekcija?

Inac,e gde to tvrdi taj Kamiondizja, da i njemu posaljem, ako hoce tj sme? :)

Dabogda svi bili ovako "zasticeni"
BKyz2DQ.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom