Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zakoni sa za bedni ljudi ostali ljudi uobste se ne interesirat ot zakoni ili bilo sta, ednostavno si platat gde treba i niko nista gi nedira,a ovi sa ta izprdena lista iz HR bice prvi koj ce go uhvatat kada treba i ce go stavat u sve novina kao da sa uhvatili neki veliki kontranbandista.Razne drzave i razni zakoni.Negde je samo torent zabranjen i to se zna i zaobilazi mada se koristi.Za iptv negde je regulisan zakon odnosno zabrana za skeniranje legalnih provajdera.Takvi plaćaju porez drzavi i drzava ih štiti,ove druge goni jer istu drzavu pljačkaju i ne plaćaju nista sem servera i panela zbog LIČNE zarade.Kod nas nije ni regulisano zakonom a i neće i netreba za sivo trziste mogu da platim ako hoću i kako se dogovorim,tako da nema zvaničan cenovnik i zakonske sankcije.Ulozite vise u zastitu i dalje radite posao mimo zakona.
Veliki poz
Veliki poz
Nije ti niko od nas skenirao server juce ja to jamcim sto posto.ne zameram se ja ovde ni sakim ali me nervira to što lepo ne pita mozda bi mu i dao neka gleda ovako je samo brezpotzreban trud i ako izvadi listu nemože je gledati jer zaključana ispjom a server kao server nemože upasti i da hoce pozdravsretan uskrs onima koji slave
.. pa jel da se nadam i dalje jednom deljenju ?mene uhvatili i pustili ,kazu ti si onaj lik sto dijeli liste jos me htijeli nagraditi
Citam aktuelnu raspravu i jedno mi zapada u oci.Apsurd je upoređivati kupca i prodavca (mi paraziti smo van svake definicije) U idealnom sređenom sistemu kakvo mi nećemo nikad postati kupca možeš ribnuti nekom simboličnom kaznom a prodavca bogami i višegodišnjom zatvorskom uz novčanu kaznu srazmjerno načinjenoj šteti. Neko će nadrljati od njih samo je pitanje kad, za sad sve ide po starom - dilera svakim danom sve više.
Ha ha ha, restrimeri misle da nas plase kad kazu da su iste karzne, tome samo plase kupce.
Svi znaju da na zapadu su velike kazne za one koji se upuste u taj pasao. Kazna zavisi od tuzbe velikih tv kompanija i filmskih preduzeca, a i od zarade. Naj opasnije je kad americko preduzece te tuzi.
A za one koji gledaju bezplatno ili skidaju film, ja znam da u francusku, mozes samo da dobijes opomene.
Ako gledas svaku IP koja se prikluci na server, to znaci da nemas puno korisnika ili imas puno slobodnog vremena. A treba da znas da netreba da se udje u panel da bi se izvuklo sta treba.
Sram da ih bude ako su te pustili bez nagrademene uhvatili i pustili ,kazu ti si onaj lik sto dijeli liste jos me htijeli nagraditi