Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 188307
MA NE SEKIRAJE SE CENTRALE SVE BELEŽE AKO IMAŠ TI VPN SVAKI VPN BELEŽI IP KOJIM SE KONEKTUJEŠ IMAO PRIJATELJ JEDAN VPN PA POKUŠAO GLUPOST PA GA NAŠLI 15 DAN SAD VEĆ SEDI 5 GODINA MISLI DA JE BIO NE VIDLJIV
Ne lupaj gluposti ziv bio, ajde prijavi ako smes? Pa ti si taj koji ne radi legalno, placas li kome PDV? Autorksa prava? Glup si ko tocak[DOUBLEPOST=1522580044][/DOUBLEPOST]
U nekim drzavama odgovornost je ista, znaci onaj ko prodaje i onaj ko kupuje dele istu wc solju. Kad ti ne bi kupio ja ne bi prodao. :)
Naravno da nije ista, nadji tu drzavu da vidimo. Ne moze kupac da zna dal ovaj placa PDV, autorksa prava, da li je registrovan, sta sve jos.

Последно уредено:
U nekim drzavama odgovornost je ista, znaci onaj ko prodaje i onaj ko kupuje dele istu wc solju. Kad ti ne bi kupio ja ne bi prodao. :)
Ja ne kupujem a oni prodaju za novce.Nije ti to isto oni drpise lovu za to a ja samo gledam.
Naravno da nadrapaju i kupci poslije jer pojedinci su tako naivno pametni pa u beckup stave od kupaca email,telefon i ime i prezime
i jos svoj broj ziro racuna zaradu i racune banke
Da ne racunamo one reselerske liste sto se nadu pun kup u njima.
pa povuku sa sobom i ostale
I ko je sada tu lud aj mi recite da vam to sve sa slikom ne pokrepim.
Dobro da ne stave unutra jos koliko puta mogu na tjedan.

Nas ceka opomena,a njih buksa 2 puta 2 apartman sa wc i slikom druga tita, prema zaradi minimalno od godine pa do tri.
I ako krene tuzba od t coma povrat izgubljenih para.
Uzmi primjer samo da ima 500 pretplatnika puta mjesecno 7 eur
to ti godisnje 42000 eur, a za koliko ti radis?
Ja znam jednoga ima 280000 pretplatnika zamisli sad cifru
23.520,000 EUR godisnje zarade bruto

Ja znam jednoga ima 280000 pretplatnika zamisli sad cifru
Nije da lazes nego je to nezamislivo da radi u iptv panelima i serverima cuj 280.000 pretplatnika :aplauz::pos::kuracc:

Prvo ne znas kako to funkcionise, znaci da te uputim malo a to je da tim koji prodaje iptv treba bar 4-5 servera i to skupljih sa neogranicenim netom, to mora platiti mesecno 30-50 eura ako hoce dobro da radi sa balanserima i 2000 kanala + za svaki licenca za panel 50 eura 5x50 250 eura + 5x50 250 eura znaci 500 eur mesecno moze malo manje ali ako hoce da ima hd strim jaceg kvaliteta to je cifra 500 eura mesecno placa diler.

Uz to nece tebe opomenuti kao sto kazes vec ces i ti u apsanu jer si saucesnik a znas u sta si se upustao i da je to nelegalna radnja. Tako da kada ulove nekog takvog ne moras ti imati njegov mail ili sta vec u profilu ima on i on ce sve svoje klijente objaviti pa ce da pecaju i vas. Jer zna da je neko od vas otkucao ako ne ide po bosanskim malim oglasima i javno mail itd/

U svedskoj su poceli naplacivati torente korisnicima bilo da gledaju skinuti torent ili sa kodi ili bilo kako on te cepne ima tvoje logine i plati kaznu pa se posle zali upravi vodovoda i izmisljaj toplu vodu. Ako ne platis platices advokatima + dodatno sudske troskove po okoncanju spora.

Sve je nelegalno i tvoj vindows programi kopije pesama, filmovi itd...[DOUBLEPOST=1522582284][/DOUBLEPOST]Uz to kako mislis da se placa cs i iptv ?
naravno preko paypal, skrill itd. Kada padne diler pali ste svi jer kompletna dokumentacija ne na pp nalogu skrill itd i mail i ime prezime i adresa svih klijenata.

Nije da lazes nego je to nezamislivo da radi u iptv panelima i serverima cuj 280.000 pretplatnika :aplauz::pos::kuracc:

Prvo ne znas kako to funkcionise, znaci da te uputim malo a to je da tim koji prodaje iptv treba bar 4-5 servera i to skupljih sa neogranicenim netom, to mora platiti mesecno 30-50 eura ako hoce dobro da radi sa balanserima i 2000 kanala + za svaki licenca za panel 50 eura 5x50 250 eura + 5x50 250 eura znaci 500 eur mesecno moze malo manje ali ako hoce da ima hd strim jaceg kvaliteta to je cifra 500 eura mesecno placa diler.

Uz to nece tebe opomenuti kao sto kazes vec ces i ti u apsanu jer si saucesnik a znas u sta si se upustao i da je to nelegalna radnja. Tako da kada ulove nekog takvog ne moras ti imati njegov mail ili sta vec u profilu ima on i on ce sve svoje klijente objaviti pa ce da pecaju i vas. Jer zna da je neko od vas otkucao ako ne ide po bosanskim malim oglasima i javno mail itd/

U svedskoj su poceli naplacivati torente korisnicima bilo da gledaju skinuti torent ili sa kodi ili bilo kako on te cepne ima tvoje logine i plati kaznu pa se posle zali upravi vodovoda i izmisljaj toplu vodu. Ako ne platis platices advokatima + dodatno sudske troskove po okoncanju spora.

Sve je nelegalno i tvoj vindows programi kopije pesama, filmovi itd...[DOUBLEPOST=1522582284][/DOUBLEPOST]Uz to kako mislis da se placa cs i iptv ?
naravno preko paypal, skrill itd. Kada padne diler pali ste svi jer kompletna dokumentacija ne na pp nalogu skrill itd i mail i ime prezime i adresa svih klijenata.
O cemo ti pricas malo bolje citaj i ovo je jos uvijek balkan nije Svedska.A o broju pretplatnika prepusti meni jer nemas kvalifikaciju za to da brojiis.A sta oni imaju unutra to ja najbolje znam kakve sve gluposti unose o korisnicima.I na zadnje sa takvim se ja ne druzim pa ce u haps ?????...........

Apsurd je upoređivati kupca i prodavca (mi paraziti smo van svake definicije :D) U idealnom sređenom sistemu kakvo mi nećemo nikad postati kupca možeš ribnuti nekom simboličnom kaznom a prodavca bogami i višegodišnjom zatvorskom uz novčanu kaznu srazmjerno načinjenoj šteti. Neko će nadrljati od njih samo je pitanje kad, za sad sve ide po starom - dilera svakim danom sve više.

samo vi radite svoj posao skeniranja mi cemo svoj :pos:
E konacno si nesto lipo napisao,i da pozdravi mi Emira,Vahida i onog Deluxe zakon su momci
Ja vas prvi nebi nikad skenirao jer vam lista ne vrijedi i svaki ko vas oce skenirat da kazem gubljenje vremena eto zadovoljan

Последно уредено:
Nas zbog skeniranja moze kazniti samo int provajder!
Jedino ako dijelimo(podrazumijeva se kao prodaja),pa se dokaze da smo nekom dali tj prodali onda mogli bi biti zakonski gonjeni ali samo za skeniranje nekih iptv panela neverujem da ce nas ikakav sud goniti.
Drugo bi bilo ako bismo skenirali neke druge adrese al iptv,koga briga za iptv.

ne zameram se ja ovde ni sakim ali me nervira to što lepo ne pita mozda bi mu i dao neka gleda ovako je samo brezpotzreban trud i ako izvadi listu nemože je gledati jer zaključana ispjom a server kao server nemože upasti i da hoce pozdrav:popce: sretan uskrs onima koji slave

Nas zbog skeniranja moze kazniti samo int provajder!
Jedino ako dijelimo(podrazumijeva se kao prodaja),pa se dokaze da smo nekom dali tj prodali onda mogli bi biti zakonski gonjeni ali samo za skeniranje nekih iptv panela neverujem da ce nas ikakav sud goniti.
Drugo bi bilo ako bismo skenirali neke druge adrese al iptv,koga briga za iptv.
A ti verovatno znas koje su sken iptv a koje nisu. Provajder sve vidi svi koji se skrivaju iza vps nisu skriveni u provajderovom logu se vide sve aktivnosti i vreme minut i sekund.

koji je evo provider iptv

Attachments

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    388,8 KB · Прегледи: 89
ne zameram se ja ovde ni sakim ali me nervira to što lepo ne pita mozda bi mu i dao neka gleda ovako je samo brezpotzreban trud i ako izvadi listu nemože je gledati jer zaključana ispjom a server kao server nemože upasti i da hoce pozdrav:popce: sretan uskrs onima koji slave
Ajde daj jednu na godinu dana sa 2 konekcije pa te ne diram'o :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom