Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
E jbga sad imi sami smrtnici koji trazimo liste treba da budemi odgovorni a ovi sto prodaju neleganlo sta onda njih ceka
Nas ceka opomena,a njih buksa 2 puta 2 apartman sa wc i slikom druga tita, prema zaradi minimalno od godine pa do tri.
I ako krene tuzba od t coma povrat izgubljenih para.
Uzmi primjer samo da ima 500 pretplatnika puta mjesecno 7 eur
to ti godisnje 42000 eur, a za koliko ti radis?
Ja znam jednoga ima 280000 pretplatnika zamisli sad cifru
23.520,000 EUR godisnje zarade bruto

images

Дали има тв канали кај EvoStream Media Server, и ако има како може да се извадат?

Eден пример
Код:
http://89.216.26.202:7445

Nas ceka opomena,a njih buksa 2 puta 2 apartman sa wc i slikom druga tita, prema zaradi minimalno od godine pa do tri.
I ako krene tuzba od t coma povrat izgubljenih para.
Uzmi primjer samo da ima 500 pretplatnika puta mjesecno 7 eur
to ti godisnje 42000 eur, a za koliko ti radis?
Ja znam jednoga ima 280000 pretplatnika zamisli sad cifru
23.520,000 EUR godisnje zarade bruto
U nekim drzavama odgovornost je ista, znaci onaj ko prodaje i onaj ko kupuje dele istu wc solju. Kad ti ne bi kupio ja ne bi prodao. :)

Прегледај го приврзокот 188307
MA NE SEKIRAJE SE CENTRALE SVE BELEŽE AKO IMAŠ TI VPN SVAKI VPN BELEŽI IP KOJIM SE KONEKTUJEŠ IMAO PRIJATELJ JEDAN VPN PA POKUŠAO GLUPOST PA GA NAŠLI 15 DAN SAD VEĆ SEDI 5 GODINA MISLI DA JE BIO NE VIDLJIV
Ne lupaj gluposti ziv bio, ajde prijavi ako smes? Pa ti si taj koji ne radi legalno, placas li kome PDV? Autorksa prava? Glup si ko tocak[DOUBLEPOST=1522580044][/DOUBLEPOST]
U nekim drzavama odgovornost je ista, znaci onaj ko prodaje i onaj ko kupuje dele istu wc solju. Kad ti ne bi kupio ja ne bi prodao. :)
Naravno da nije ista, nadji tu drzavu da vidimo. Ne moze kupac da zna dal ovaj placa PDV, autorksa prava, da li je registrovan, sta sve jos.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom