Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
svi sa zezalica dosli tu da im sota da liste :) pa do juce ste napadali covek sad ga molite daj meni daj meni ccccc kakvi ste vi ljudi neznam...
Sad ce Sota dobit pozivnicu za Zezanje hehe ....
Boze sacuvaj koji su to lj...... !
Da nepovjerujes svojim ocima !

Последно уредено од модератор:
Prenosi naravno - SK 3 slovenački
Sad vidim da prenosi i ESPN
nvEsybK.png
imam slo1 i 2i espn 1i 2 , nemam trojki, to se zove maler, hvala torpedo za trud, imam milion sp. kanala , google mi nista nigde ne izbacuje, ovo nisam dozivio, kao da je seoska utakmica

Nolte molio bih te ne deli liste javno.Ako ih i imas daj nekom ko nije dobio da moze da uziva u tome.Ovako i oni koji su dobili vrlo brzo ih nece imati.Ako imas viska podeli.Neki pa i sam nisam dovoljno strucan da dodjem do kvalitetne liste tako i mnogi drugi.Mozda je nekima ovo i jedini izvor da pogledaju nesto.

• Ми се допаѓа
Reactions: bak
Free IP TV 16200 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

0","active_cons":"112","created_at":"1513780814","max_connections":"200
Ko zeli jednu listu nek se javi na pp , ima jos 88 slobodni konekcija :)

Mislim da sam podijelio oko 11 lista sa 300 konekcija .... mozda jos tu istu na vas 5? pa prelazimo na drugu od 200 konekcija i koliko vidim od 200 konekcija je lista bolja ima vise kanala itd... al ok nije ni bitno .. bitno je da u listama imaju nasi kanali

Niko od vas NE mora da se kako ovdje na forumu javno tako i na Pm zahvaljuje

Pozdrav
Može li jedna lista?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom