- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Nolte
Neces objaviti ono sto nemas
nabrojao sam par lista a ima mnogo vise za koje ti nemas pojma da postoje .... eto ima status nasih kanala na kojem sam samo ja prisutan dosta dugo ustvari 2 statusa pa se potrudi da ih pronadjes ako mozes? Al NE-mozes ..... screen ta 2 statusa imam
onako neka ih ... mogu da ti slikam sto ti nikad nisi ni vidio a kamoli cuo ... ajd objavi D3go ili Eon ili nettv plus pa i Total tv... ajd bas sam nestrpljiv kad ces to da objavis? i naravno bracu, zdravahrana, art, bitku, gradina1,narodna itd.... sta god ti da objavis mene nije dotaklo ... ti ne znas ni u kojoj listi ima Sport Klub Golf HD a kamoli da imas taj kanal eto ti par zadataka za objavu
Shvati da mene nisi a ni neces nikad pogoditi sa tvojim javnim objavljivanjem lista previse si sebi utripovo neke stvari .... ja strpljivo cekam objavu gore od mene navedenih lista
smijesan mi tvoj nestasluk 
Pozdrav
Neces objaviti ono sto nemas

nabrojao sam par lista a ima mnogo vise za koje ti nemas pojma da postoje .... eto ima status nasih kanala na kojem sam samo ja prisutan dosta dugo ustvari 2 statusa pa se potrudi da ih pronadjes ako mozes? Al NE-mozes ..... screen ta 2 statusa imam

Shvati da mene nisi a ni neces nikad pogoditi sa tvojim javnim objavljivanjem lista previse si sebi utripovo neke stvari .... ja strpljivo cekam objavu gore od mene navedenih lista

Pozdrav