Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nolte

Neces objaviti ono sto nemas ;)
nabrojao sam par lista a ima mnogo vise za koje ti nemas pojma da postoje .... eto ima status nasih kanala na kojem sam samo ja prisutan dosta dugo ustvari 2 statusa pa se potrudi da ih pronadjes ako mozes? Al NE-mozes ..... screen ta 2 statusa imam ;) onako neka ih ... mogu da ti slikam sto ti nikad nisi ni vidio a kamoli cuo ... ajd objavi D3go ili Eon ili nettv plus pa i Total tv... ajd bas sam nestrpljiv kad ces to da objavis? i naravno bracu, zdravahrana, art, bitku, gradina1,narodna itd.... sta god ti da objavis mene nije dotaklo ... ti ne znas ni u kojoj listi ima Sport Klub Golf HD a kamoli da imas taj kanal eto ti par zadataka za objavu

Shvati da mene nisi a ni neces nikad pogoditi sa tvojim javnim objavljivanjem lista previse si sebi utripovo neke stvari .... ja strpljivo cekam objavu gore od mene navedenih lista ;) smijesan mi tvoj nestasluk :D

Pozdrav

Mozda?

Danas nudim

Liste sa svim EXYU kanalima i ostalim u listama

40 konekcija

200 konekcija

300 konekcija

I jos svasta nesta pa kog sta zapadne

LISTE NISU JAVNE

Nemoj neki da mi kuka da nema sta da gleda hahaha

Liste dobija samo onaj ko se javi JAVNO na forumu kao i juce nastavlja se .... NE citam Pm moze lista itd.. znaci samo JAVNO na forumu ko zamoli za listu dobija idemo sad polako dijelit liste uzivajte dok sam na forumu dijelim jer poslije imam obaveza

Pozdravljam
Ako moze i za mene edna lista, blagodaram.

Surfing and Hunting :) Русиве се многу јаки :pos: Шала на страна за едукативни цели ;)
BVExWol.png

[QUOTE="MARCELLO, post: 8309288, member: 7965".[/QUOTE]

Није ми јасно, којим критеријумима се руководите кад допуштате очигледно уништавање.
Тема постоји да би се неком помогло, понешто научило, дружило...
Није битно ко је са ког форума дошао ако се понаша домаћински, не вређа, не упропаштава. Тренутно имаш примјер да једни помажу и шаљу листе а човјек те исте листе јавно објављује и уништава. Кога је зајебо - обичне чланове којима та листа пуно значи. Ако је то у складу са правилима тема не треба ни постојати.

Bravo sota ,lijep je to gest podijelit tolike liste sa vise konekcija.Meni licno ne treba lista samo bi mogli ovako javno svi ,ama bas svi zatrazit od admina foruma da banuju ovog nolte.Jedni dijele da drugi imaju sto gledat a treci virus nolte sve to fino pobatali.

Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk

Nitko meni nije nista poslao , nikakvu listu , sve je vec objavljeno javno i prije nego je objavljeno ovdje.
Ako ne vjerujete pogledajte ovdje na ova dva linka i obavezno pogledajte sat kad je javno objavljeno .....
nakon toga ocekujem ovdje ispriku od clanova , koji su to , znaju
https://iptv.zone/en/playlist/342874
https://iptv.zone/en/playlist/342878
Cekam.da objavis one gore liste koje sam ti naveo ;) kad to uradis skidam ti kapu ;) ili si samo jedan obican Copy/Paste?... do sad te nisam ni jednom prozvao mada sam imao razloga da te citiram jer ti mene jesi nicim izazvan

Pozdrav

Nitko meni nije nista poslao , nikakvu listu , sve je vec objavljeno javno i prije nego je objavljeno ovdje.
Ako ne vjerujete pogledajte ovdje na ova dva linka i obavezno pogledajte sat kad je javno objavljeno .....
nakon toga ocekujem ovdje ispriku od clanova , koji su to , znaju
https://iptv.zone/en/playlist/342874
https://iptv.zone/en/playlist/342878

Ma tebe treba pod hitno od ovdje maknutu.
Nije sve jedno gdje je objavljeno, i ti to dobro znas.
Kada se na Google trazi neka lista, prvo ti ponudi Kajganu.

Ma tebe treba pod hitno od ovdje maknutu.
Nije sve jedno gdje je objavljeno, i ti to dobro znas.
Kada se na Google trazi neka lista, prvo ti ponudi Kajganu.
Ma objaveno e sve u neki super list i to ne na kajgana -ali nebrini Beric se je docepal do ta lista tako da ne ceka svi ovde i na drugi mesta nista dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom