- Член од
- 1 март 2017
- Мислења
- 420
- Поени од реакции
- 237
1_x_playlist_p4.giffy.be_SkyUK_SkyGermany_Exyu_NL_Sport_XXX_VOD_Max_Conections_45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A zašto da se nešto što može biti od koristi pretvori u razonodu.... uništavanje da nekome bude razonoda ili samo pomoć tim ljudima što prodaju te liste, vidim da je to pre u pitanju, ali kažem sve ovo je korisno i zašto bi se samo tako "igrao" sa tim, pa imamo pametnija posla od "igranja" uništimo liste i servere, zar ne....Ma ne brini nema greske sve je ok .. ja se ne sekiramrekao sam ne jednom svako sebi moze da priusti 6-8€ mjesecno pa da si kupi listu a zasigurno svi ovdje imaju sta da gledaju dal kablovska ili neka druga opcija ... ovo nek vam bude razonoda al nikako da se to tako shvati
Kutija cigara u DE kosta od 6€ pa na dalje eto...
Pozdrav
ilija pa sta fali listi s 300 konekcija koju sam ti poslao??A zašto da se nešto što može biti od koristi pretvori u razonodu.... uništavanje da nekome bude razonoda ili samo pomoć tim ljudima što prodaju te liste, vidim da je to pre u pitanju, ali kažem sve ovo je korisno i zašto bi se samo tako "igrao" sa tim, pa imamo pametnija posla od "igranja" uništimo liste i servere, zar ne....![]()
A ja kad ti zatrazim listu meni nedas?Sta je ilijao88 bolji od mene pa njemu svi salju a mene ko sisa?Razmisli malo o tome?ilija pa sta fali listi s 300 konekcija koju sam ti poslao??
stabilna je i ima ex yu.
Ne fali ništa... gledam je naravno... samo me iziritiraju sa svim ovim... jbg... nerviram se bez razloga... ali... ja sam rekao da zelim pomoć kako bih nešto naučio i prestao smarati okolo ljude, a dobijem selotejp na usta... samo želim da za ubuduće ne smaram ljude po forumima, nego ako stane nešto aha evo ga i imam opet šta da gledam.... ali vi to ne shvatate pa mislite ja sam neki tamo što prodaje što ne zanam ni ja šta radim sa tim, a ja samo hoću da od danas pa do kraja života ne platim ni pare a gledam televizor i ako neko to nekda vidi kod mene i poželi ja bih da mu pomognem, a ovo po forumima iskreno malo mi je muka, niko ovde nije od koristi baš mnogo.... samo da mi je da naučim o ovome sve i da se povučem u svoj život i da ne zavisim ni od čijeg davanja više....eto to hoćuilija pa sta fali listi s 300 konekcija koju sam ti poslao??
stabilna je i ima ex yu.
zatražio sam pomoć oko skeniranja, a oni me eto ućutkaju sa listom.... a ja ne tražim liste, malo mi je glupo da molim ikoga....A ja kad ti zatrazim listu meni nedas?Sta je ilijao88 bolji od mene pa njemu svi salju a mene ko sisa?Razmisli malo o tome?
Ja sam ti zelio par puta poslati listu pa i sad al vidim da si blokirao Pm? Iskreno mislim da je bilo do sad 3 puta samo sto nisam javno pisao odblokiraj Pm sta znam reko sam ces ali nisiA ja kad ti zatrazim listu meni nedas?Sta je ilijao88 bolji od mene pa njemu svi salju a mene ko sisa?Razmisli malo o tome?
biće svi misle da si pun ko brod...A ja kad ti zatrazim listu meni nedas?Sta je ilijao88 bolji od mene pa njemu svi salju a mene ko sisa?Razmisli malo o tome?
Moj Pm je otvorenJa sam ti zelio par puta poslati listu pa i sad al vidim da si blokirao Pm? Iskreno mislim da je bilo do sad 3 puta samo sto nisam javno pisao odblokiraj Pm sta znam reko sam ces ali nisi
Pozdrav
ilija....ti znas sebi naci listu...to sto tvrdis da su neke ovakve onakve ..samo govoris gluposti...zatražio sam pomoć oko skeniranja, a oni me eto ućutkaju sa listom.... a ja ne tražim liste, malo mi je glupo da molim ikoga....
Evo sad je odblokirano, saljite liste... Hvala...Ja sam ti zelio par puta poslati listu pa i sad al vidim da si blokirao Pm? Iskreno mislim da je bilo do sad 3 puta samo sto nisam javno pisao odblokiraj Pm sta znam reko sam ces ali nisi
Pozdrav
hvala tebi na svemu... ti si pokazao ko je dobar čovek na ovom forumu...ilija....ti znas sebi naci listu...to sto tvrdis da su neke ovakve onakve ..samo govoris gluposti...
prestani biti lin i uhvati se posla....
Eh, moj brod je odavno prazan...biće svi misle da si pun ko brod...![]()