Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma ne brini nema greske sve je ok .. ja se ne sekiram ;) rekao sam ne jednom svako sebi moze da priusti 6-8€ mjesecno pa da si kupi listu a zasigurno svi ovdje imaju sta da gledaju dal kablovska ili neka druga opcija ... ovo nek vam bude razonoda al nikako da se to tako shvati ;)

Kutija cigara u DE kosta od 6€ pa na dalje eto... ;)

Pozdrav
A zašto da se nešto što može biti od koristi pretvori u razonodu.... uništavanje da nekome bude razonoda ili samo pomoć tim ljudima što prodaju te liste, vidim da je to pre u pitanju, ali kažem sve ovo je korisno i zašto bi se samo tako "igrao" sa tim, pa imamo pametnija posla od "igranja" uništimo liste i servere, zar ne.... :kafence:

A zašto da se nešto što može biti od koristi pretvori u razonodu.... uništavanje da nekome bude razonoda ili samo pomoć tim ljudima što prodaju te liste, vidim da je to pre u pitanju, ali kažem sve ovo je korisno i zašto bi se samo tako "igrao" sa tim, pa imamo pametnija posla od "igranja" uništimo liste i servere, zar ne.... :kafence:
ilija pa sta fali listi s 300 konekcija koju sam ti poslao??
stabilna je i ima ex yu.

ilija pa sta fali listi s 300 konekcija koju sam ti poslao??
stabilna je i ima ex yu.
Ne fali ništa... gledam je naravno... samo me iziritiraju sa svim ovim... jbg... nerviram se bez razloga... ali... ja sam rekao da zelim pomoć kako bih nešto naučio i prestao smarati okolo ljude, a dobijem selotejp na usta... samo želim da za ubuduće ne smaram ljude po forumima, nego ako stane nešto aha evo ga i imam opet šta da gledam.... ali vi to ne shvatate pa mislite ja sam neki tamo što prodaje što ne zanam ni ja šta radim sa tim, a ja samo hoću da od danas pa do kraja života ne platim ni pare a gledam televizor i ako neko to nekda vidi kod mene i poželi ja bih da mu pomognem, a ovo po forumima iskreno malo mi je muka, niko ovde nije od koristi baš mnogo.... samo da mi je da naučim o ovome sve i da se povučem u svoj život i da ne zavisim ni od čijeg davanja više....eto to hoću

A ja kad ti zatrazim listu meni nedas?Sta je ilijao88 bolji od mene pa njemu svi salju a mene ko sisa?Razmisli malo o tome?
Ja sam ti zelio par puta poslati listu pa i sad al vidim da si blokirao Pm? Iskreno mislim da je bilo do sad 3 puta samo sto nisam javno pisao odblokiraj Pm sta znam reko sam ces ali nisi

Pozdrav

zatražio sam pomoć oko skeniranja, a oni me eto ućutkaju sa listom.... a ja ne tražim liste, malo mi je glupo da molim ikoga....
ilija....ti znas sebi naci listu...to sto tvrdis da su neke ovakve onakve ..samo govoris gluposti...
prestani biti lin i uhvati se posla....

U zadnjih par strana ima listi koje rade super ali niko ne gleda -samo kukate
61gXZLf.png

p.s. ne mislim na ove Noltove liste, to ne otvaram nikad.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom