Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sta sad trebamo objavit sve javno pa ce neki gledaju mrak zar to treba,bolje nedavat nikom liste nego ih postavljat javno jer nevidim svrhu tog posta ,ako vec imas previse listi a nisu ti potrebne onda se odluci pomoci bar nekome .Ovo se odnosi na sve nas ne samo na pojedince.
Ma ne se nerviraj ako imas previse listi treba sa sakupis jos malo da imas u skladiste.A ovi drugi vuci gi jeli nema sad za sve sirotinja da mislis u svetu prvo treba da gledas sebe .[DOUBLEPOST=1516976874][/DOUBLEPOST]
na 9025 radi ti samo go pusti kako treba

Ma ne se nerviraj ako imas previse listi treba sa sakupis jos malo da imas u skladiste.A ovi drugi vuci gi jeli nema sad za sve sirotinja da mislis u svetu prvo treba da gledas sebe .[DOUBLEPOST=1516976874][/DOUBLEPOST]
ma netreba meni lista vjeruj imam previse za gledat ponekad upitam radi reda da vidim kakvi ovde ima ne(ljudi)

имаше статус,
сега и статус нема

Здраво !! Нов сум во темава а гледам има многу мислења па неможам да читам се,сакам некој да ме упати во стримањево,со кои програми/плеери може да се гледа,и слични работи.Поздрав !!

Ljudi jedno pitanjce... kako da proverim neki server koji skeniram sa mac da li radi ili je ugasen? Trazio sam to ali nigde ne videh...
ukucas samo server i port u web broswer i ako izadje nije autorizirano onda je server ok

ako jako dugo vrti ili nesto tipa 403ili 404 ili ti je ban ip ili servet nepostoji više

Код:
http://go.teamexpat.ninja:80/get.php?username=tracyd&password=tracyd&type=m3u

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom