Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma zasto sa te izbacili ot tamo sta si uradilNisam se ja nista naso nemoj da se pravis budala znam da se to odnosilo na mene
Reci kome si napisao da je seronja ja cu javno da se izvinem za moju psovku
ja nikoga nemogu da ubacim u visoko drustvo kad i sam nisam u visokom drustvu ali pogresno procjenite ljude pa ih nazivate seronjama ali evo ja se javno izvinjavam za moju psovku[DOUBLEPOST=1516145925][/DOUBLEPOST]SaIAs....nitko te ne vrijeđa,smiri strasti....evo,ubaci me u "visoko društvo".....
nisu me izbacili samo nisam u VIP-uMa zasto sa te izbacili ot tamo sta si uradil
Ma zasto sa to uradili da ne im se vidis sumliv nesto ili neki drug razlog .Pa kad ni si u VIP tamo vse jedno nisi na forum sigorno za to si se tako iznerviral.[/QUOTE][/DOUBLEPOST]
nisu me izbacili samo nisam u VIP-u
Hajde posalji mi tu svoju test da probamnetko vam je napisao na ovom forumu,vratite se malo unazad,i biti ćete začuđeni,koliko još listi radi...ali ste naučili,daj mi listu...ja ću vam dati listu,da se možete pokazivati na forumu,ali zna se,uz nekakvu naknadu...i imate sve što poželite....
Haha nisam se ja iznervirao sto nisam u vipu nego zato sto me ljudi ovde uvredise[/QUOTE]Ma zasto sa to uradili da ne im se vidis sumliv nesto ili neki drug razlog .Pa kad ni si u VIP tamo vse jedno nisi na forum sigorno za to si se tako iznerviral.