Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
dobit češ za nagradu jednu bananu da se najedeš.
jesi opsjednut zezalicom. nemoš vjerovat. mora da je i sanjaš. bit ce nemas komada pored sebe pa svrsavas na zezalicu :pos:

dux a da ja tebe to uguram de netreba :)

ljudi ovo je forum.druzenja.humanosti.ucenja pomaganja i td ne vrijedi se prepucavat lepo je.se druzit a druzenje je tesko.steknut a lako gubit ..Labavo samo ;)

bolje plakao nego dudlao;)
mene jedan od moderatora (ne znam koji) ne banirao bez razloga i to je problem.
ili neka obrazlozi razlog ili neka odbanira mi profil,jednostavno je.
ja drug da mogu ja bi ti pomogao sigurno jedino ako zelis mogu da pitam tamo sam clan pa da stavim javno ili nekome da posaljem poruku ako zelis

daj,ljudi,budite parlamentarni....što vam vrijede 100 iptv lista,kada ih ne možeš pregledati,to sam davno napisao...dopizdi sve to,prava lista,i bezbrižan si....poštivam iptv,bitku...sve je ostalo zadovoljština....[DOUBLEPOST=1516139944][/DOUBLEPOST]ajde,da vas vidim,tko će mi dati stalker...?

daj,ljudi,budite parlamentarni....što vam vrijede 100 iptv lista,kada ih ne možeš pregledati,to sam davno napisao...dopizdi sve to,prava lista,i bezbrižan si....poštivam iptv,bitku...sve je ostalo zadovoljština....[DOUBLEPOST=1516139944][/DOUBLEPOST]ajde,da vas vidim,tko će mi dati stalker...?
evo da vidim ko ce meni da da stalker? mnogo si pametan hahah

jel,da ja tebi dam...eto toliko o znanju,pičite bosanske,mac to je dobitna kombinacija....[DOUBLEPOST=1516140532][/DOUBLEPOST]gle,bandicam 2018-01-16 23-06-22-393.jpg bandicam 2018-01-16 23-06-22-393.jpg ovo je dobitna kombinacija...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom