Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nisam se ja nista naso nemoj da se pravis budala znam da se to odnosilo na mene
Reci kome si napisao da je seronja ja cu javno da se izvinem za moju psovku

SaIAs....nitko te ne vrijeđa,smiri strasti....evo,ubaci me u "visoko društvo".....

SaIAs....nitko te ne vrijeđa,smiri strasti....evo,ubaci me u "visoko društvo".....
ja nikoga nemogu da ubacim u visoko drustvo kad i sam nisam u visokom drustvu ali pogresno procjenite ljude pa ih nazivate seronjama ali evo ja se javno izvinjavam za moju psovku[DOUBLEPOST=1516145925][/DOUBLEPOST]
Ma zasto sa te izbacili ot tamo sta si uradil
nisu me izbacili samo nisam u VIP-u

Последно уредено:
ima li koga na ovom sajtu,da me ubaci u "visoko društvo",jebote dobiješ za ameriku,zeleni karton,ono....ali za zezalicu ne...oni se čuvaju emigranata....sada smo shvatili.....

[/DOUBLEPOST]
nisu me izbacili samo nisam u VIP-u[/QUOTE]
Ma zasto sa to uradili da ne im se vidis sumliv nesto ili neki drug razlog .Pa kad ni si u VIP tamo vse jedno nisi na forum sigorno za to si se tako iznerviral.

netko vam je napisao na ovom forumu,vratite se malo unazad,i biti ćete začuđeni,koliko još listi radi...ali ste naučili,daj mi listu...ja ću vam dati listu,da se možete pokazivati na forumu,ali zna se,uz nekakvu naknadu...i imate sve što poželite....

netko vam je napisao na ovom forumu,vratite se malo unazad,i biti ćete začuđeni,koliko još listi radi...ali ste naučili,daj mi listu...ja ću vam dati listu,da se možete pokazivati na forumu,ali zna se,uz nekakvu naknadu...i imate sve što poželite....
Hajde posalji mi tu svoju test da probam

evo,jedno pitanje,što niste,ili bi željeli pogledati....pokazati ću vam da je sve moguće......[DOUBLEPOST=1516147719][/DOUBLEPOST]nemoj ti probavati,sjebati ćeš mi reputaciju,jer nije dovoljno što sam pustio,jedan program...svi gledaju....

Ma zasto sa to uradili da ne im se vidis sumliv nesto ili neki drug razlog .Pa kad ni si u VIP tamo vse jedno nisi na forum sigorno za to si se tako iznerviral.
Haha nisam se ja iznervirao sto nisam u vipu nego zato sto me ljudi ovde uvredise[/QUOTE]
Ma boli te kurac treba da budes kao neki teniser koj stalno go izbacujet iz turnir untra u tebe sve je vruce psujes go ovi koj te sredil ali posle zaversetka utakmica odis pa mu stisnes ruka.Ali u to vreme dok pocine drugi turnir stalno dizes svoj nivo tenisa da nemoze da te izbacujet i nakraj kad postanes dobar ti ce gi izbacujes,a ne da si ostajes na ovo nivo koje ce stalno izbacujet.Tada ce vidis da sve ovo sto sad se nerviras e prosto jedin losi spomen koj brze ce zaboravis zasto ce mozes sam da si sredjus stvari pa bil ti u VIP ili bez njega ce ti bude sve jedno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom