Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prva radi mix ali druga neradi zato pitam dali nekom te linije rade pozzOvo ti je MIX lista, ali ne radi.
Zok koja lista ti je ugasena ona koju si meni dao sto nije radila ili nesto drugo?skeniranje s mac-om...a,kako se razbija server....?kako doći do validne liste,ili se ubaciti,e to treba znati,a znam da ima ovdje forumaša koji to znadu....pisao sam davno o tome,ali mnogi nisu čitali....zato po mac-u
http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/ tu ti se nalazi program za m3u i mac listezdravi dcki kako se proveruva do koga trae listata sigurno ima nekoja program za toa?
pa nolte je i na sultanovicu a isto tavlja i na sf pod drugim nikom. nolte je do prije godinu dana bio covjek , barem sam tako cuo. vratit ce se to njemu , kad tad , koji zao covjek. ma serem se na te liste i odjavljujem se . karma je gadna stvar. sve te liste do jedne sam imao i uopce nije jaka stvar ih imati. (onom tko uje u tim vodama) tako da .......Ove videosat liste što je Nolte postavio, koliko sam malo provjerio, nije on odskenirao već su prije cca 15 dana objavljene na Sultanoviću i naravno velika većina je sad već mrtva tako da nije ni nikom kratkoročno pomogao, sve zbog par centi na klikusvi znamo da takvo objavljivnje nikom ne pomaže, i meni je sjebao T2 listu, stvio SIOL isto krepo za par sati itd, itd