Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
skeniranje s mac-om...a,kako se razbija server....?kako doći do validne liste,ili se ubaciti,e to treba znati,a znam da ima ovdje forumaša koji to znadu....pisao sam davno o tome,ali mnogi nisu čitali....zato po mac-u

dragi07,kako ne razumiješ,to se radi,da kupiš listu,npr...od mene....ili bilo koga drugoga...šala,pa neka ljudi gledaju....ili...

Ove videosat liste što je Nolte postavio, koliko sam malo provjerio, nije on odskenirao već su prije cca 15 dana objavljene na Sultanoviću i naravno velika većina je sad već mrtva tako da nije ni nikom kratkoročno pomogao, sve zbog par centi na kliku :( svi znamo da takvo objavljivnje nikom ne pomaže, i meni je sjebao T2 listu, stvio SIOL isto krepo za par sati itd, itd

skeniranje s mac-om...a,kako se razbija server....?kako doći do validne liste,ili se ubaciti,e to treba znati,a znam da ima ovdje forumaša koji to znadu....pisao sam davno o tome,ali mnogi nisu čitali....zato po mac-u
Zok koja lista ti je ugasena ona koju si meni dao sto nije radila ili nesto drugo?

neću ju imenovati,jer ja sam kolekcionar listi,ali nije bitna,zato će se dijeliti ne javno,već na pm....

Da ve zamolam za edna lista sto stvarno trae barm edno 2 meseca site sto mi se dadeni ili najdeni po net traat do utre posto neznam kako da si najdam validna lista ako ima nekoj roden od majka da spodele so mene edna lista na pm vi blagodaram na razibiranjto

ima tu dobrih "vlasnika"listi,a,sve su liste s malim razlikama,neke bolje,neke lošije....ali princip je princip....

Ove videosat liste što je Nolte postavio, koliko sam malo provjerio, nije on odskenirao već su prije cca 15 dana objavljene na Sultanoviću i naravno velika većina je sad već mrtva tako da nije ni nikom kratkoročno pomogao, sve zbog par centi na kliku :( svi znamo da takvo objavljivnje nikom ne pomaže, i meni je sjebao T2 listu, stvio SIOL isto krepo za par sati itd, itd
pa nolte je i na sultanovicu a isto tavlja i na sf pod drugim nikom. nolte je do prije godinu dana bio covjek , barem sam tako cuo. vratit ce se to njemu , kad tad , koji zao covjek. ma serem se na te liste i odjavljujem se . karma je gadna stvar. sve te liste do jedne sam imao i uopce nije jaka stvar ih imati. (onom tko uje u tim vodama) tako da .......

mnogi još nisu shvatili na ovom forumu,da svaku listu koju objaviš,činiš nekome uslugu,zato liste dijelite preko pm-a,nadam se da je shvaćeno što se s tim želi napisati....i,ako ste primjetili sve liste dajem preko pm-a....a,neke liste rade dan ,danas,jer nisu bile javno objavljene....[DOUBLEPOST=1508788732][/DOUBLEPOST]dux4,..........željko,nolte,ili bilo tko drugi....svi su oni ok...pa kuda bi došli,da dijele liste,kako tko poželi....treba se baviti serverima,stalno biti dostupan,ne razumijete vi to....najlakše je,daj mi listu da gledam,svaku tu listu netko održava,plaća servere....stoga dux4,ako imaš kakvu lovicu,probaj sam,pa da vidim što ćeš pisati za mjesec dana,i dijeliti liste,tko zaželi...zato nemojte biti zlobni prema tim ljudima,ako ste sposobni,"otkinite od tih ljudi komadić liste za sebe",mislim da je sve jasno......

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom