Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
10pyr2b.jpg

2zrnfy0.jpg
Hoces li da ja slikam sta si trazio za uzvrat,da ti hvalim liste da ljudi klikaju da sta zaradis itd.A da ne spominjem dalje jer ce te biti sramota ovoga foruma![DOUBLEPOST=1500505792][/DOUBLEPOST]
Jel to na moj racun? A smatram da jeste samo cu ti reci nije poenta televizor nego tv program koji je slikan na njemu ... naravno da ti sam te kanale nikad pa ni onda neces sam iskenirati

Druga stvar je ta da si od mene trazio najmanje 4 puta liste a NE ja od tebe

Treca stvar je da neces NIKAD sam sebi iskenirat listu nego ces moliti za liste non stop.

I za Kraj postoje bitnije stvari u zivotu od lista

U par navrata sam naglasio sto se tice lista i dijeljenja istih JA biram ljude kome cu podariti ovdje na forumu liste a sto se tebe tice moj Instinkt me nije prevario isto vazi za tvog prijatelja dux-a i vama slicnima koji ste moljakali mene za liste a ovdje pljujete po ljudima ..

Ako je potreban dokaz? Moze u svako doba slikovito naravno ako Admin dozvoli nema lazi nema prevare

White tebi sam poslao slikovito slike na Pm od ovog doticnog zutko i dux kako moljakaju za liste eto toliko od mene

Pozdravljam
Slikaru,ajde sad dokazi kada si mi dao listu,datum pokazi i sve ostalo i kako si me banovo i to samo zato sto ti nisam slike leiko,ja imam na hiljade lista sa zezanja,i necu vise da raspravljam ni sa kime ,nisam naucen na to

Последно уредено:
Hoces li da ja slikam sta si trazio za uzvrat,da ti hvalim liste da ljudi klikaju da sta zaradis itd.A da ne spominjem dalje jer ce te biti sramota ovoga foruma![DOUBLEPOST=1500505792][/DOUBLEPOST]
Slikaru,ajde sad dokazi kada si mi dao listu,datum pokazi i sve ostalo i kako si me banovo i to samo zato sto ti nisam slike leiko,ja imam na hiljade lista sa zezanja,i necu vise da raspravljam ni sa kime ,nisam naucen na to
Hahahaa
Bas me nasmeja
Daj skikaj da vidim i ja kad sam bilo sta trazio od tebe
Cuj da mi hvalis liste da bi ljudi klikali, vecu glupost nisam cuo do sada
Daj postavi to da vidim i ja i ostali clanovi foruma

@Ilumious перманентен бан.

E taman sam htio da zatražim jednu listu sa ex-yu kanalima,al kad vidim kako čim malo se suprostave mišljenja jedan drugom nabijate na nos ko je kome nešt pomogao ili dao.Pa valjda forumi i postoje da se pomažemo

Nisu vise ni forumi sto su nekad bili,regan sam bar na 20 foruma i ako vidim da neko nesto trazi,pita za savjet,ako znam odgovorim,ako mi se neda ili neznam odgovoriti glumim da ne vidim al ovo je cudo,bla,bla,ja pa ja,bez ovog ili onog ljudi ce doci do onog sto traze tako to ja pa ja vise govori o njemu,ovdje se sve gleda ko je odakle,podobni,nepodobni,ko sto kome lajka,kako je napisao koje slovo,nebi me zacudilo da se traze strancke iskaznice,ovo,ono,cudo nevideno

Последно уредено:
Jel to na moj racun? A smatram da jeste samo cu ti reci nije poenta televizor nego tv program koji je slikan na njemu ... naravno da ti sam te kanale nikad pa ni onda neces sam iskenirati

Druga stvar je ta da si od mene trazio najmanje 4 puta liste a NE ja od tebe

Treca stvar je da neces NIKAD sam sebi iskenirat listu nego ces moliti za liste non stop.

I za Kraj postoje bitnije stvari u zivotu od lista

U par navrata sam naglasio sto se tice lista i dijeljenja istih JA biram ljude kome cu podariti ovdje na forumu liste a sto se tebe tice moj Instinkt me nije prevario isto vazi za tvog prijatelja dux-a i vama slicnima koji ste moljakali mene za liste a ovdje pljujete po ljudima ..

Ako je potreban dokaz? Moze u svako doba slikovito naravno ako Admin dozvoli nema lazi nema prevare

White tebi sam poslao slikovito slike na Pm od ovog doticnog zutko i dux kako moljakaju za liste eto toliko od mene

Pozdravljam
Nikad nisam moljakao listu od tebe . Trenutno imam oko 4000 listi. Pitao sam te dok te još nisam poznavao 2 puta listu. I to određenu listu . Tek da vidim hoćeš li je poslati . Kako dises , kakav si da vidim . Ove gore liste sam sam iskenira. Šta ćeš. Dobio dobar alat od internationala . A da ti kažem ni ti ni white niste mu niti do koljena. Toislim po ljudskosti . A bogami ni po znanju. Zato vi samo objavite ako baš to veseli šta god hoćete. Ja odo na kupanje na pješčanu plažu a vi objavljujte. Samo pazite imaju i drugi razne slikice. Poz[DOUBLEPOST=1500551420][/DOUBLEPOST]White ima slikica i za tebe . Kako si prevario čovjeka za alat od....... Ali nije naeni da pišem. Zato se oba uozbiljite i dijelite liste ljudima koji nemaju.

Nisu vise ni forumi sto su nekad bili,regan sam bar na 20 foruma i ako vidim da neko nesto trazi,pita za savjet,ako znam odgovorim,ako mi se neda ili neznam odgovoriti glumim da ne vidim al ovo je cudo,bla,bla,ja pa ja,bez ovog ili onog ljudi ce doci do onog sto traze tako to ja pa ja vise govori o njemu,ovdje se sve gleda ko je odakle,podobni,nepodobni,ko sto kome lajka,kako je napisao koje slovo,nebi me zacudilo da se traze strancke iskaznice,ovo,ono,cudo nevideno

izgleda da se slažemo oko ovoga i drago mi je zbog toga što ima još onih kojima nije do prepirke već do uzajamnog respekta jednih prema drugima :) :)

Nikad nisam moljakao listu od tebe . Trenutno imam oko 4000 listi. Pitao sam te dok te još nisam poznavao 2 puta listu. I to određenu listu . Tek da vidim hoćeš li je poslati . Kako dises , kakav si da vidim . Ove gore liste sam sam iskenira. Šta ćeš. Dobio dobar alat od internationala . A da ti kažem ni ti ni white niste mu niti do koljena. Toislim po ljudskosti . A bogami ni po znanju. Zato vi samo objavite ako baš to veseli šta god hoćete. Ja odo na kupanje na pješčanu plažu a vi objavljujte. Samo pazite imaju i drugi razne slikice. Poz[DOUBLEPOST=1500551420][/DOUBLEPOST]White ima slikica i za tebe . Kako si prevario čovjeka za alat od....... Ali nije naeni da pišem. Zato se oba uozbiljite i dijelite liste ljudima koji nemaju.
Drago mi je zbog tebe što si uspio u životu - imaš dobar alat i 4000 listi, super.
Ali ti ne staješ tu, vređaš ......ne vidim razlog da se omalovažavaju aktivni članovi, ako želiš dokazati svoju lojalnost nekim ljudima može to i na lepši način.

Sve sto imate o meni slobodno postavi.
Meni je savest cista.
Prevario nekog, ja ???
NIKAD
Postavi da vidimo

white nisam malo dijete da tako funkcioniram . a ti ana citiraj moj post gdje sam bilo koga uvrijedio. a uspio sam u zivotu jer imam dvoje predivne dijece dobru zenu i fin posao a ne zato sto imam liste. i prije svega sam kulturan. i nije me briga za tu neko prepucavanje. ti ana jednostavno lazes . kazem pokazi post gdje sam nekog uvrijedio. uostalom nije me briga. ajd bok

Kao sto sam vec napomenuo tvom pajti pa i tebi zelim nesta reci
JA tebe nebi ni spomenuo da TI nisi mene prvi

Druga stvar je.... TI i tebi slicni prozivate ovdje ljude nicim izazvani pa kad vam neko kaze svoje misljenje na osnovu tvoje/vasih prozivki pravite se ludi kao ko je tebe tj. Vas spomenuo?

Niko nije lud a pogotovo ja da ne shvati u kom smjeru vode vasa prozivanja ujedno imam utisak da pisem sa djecom koja su u pubertetu a ne sa ljudima zdravog razuma

Kazes pitao si me 2 puta za listu dok me nisi poznavao?

Ovako:
Ti mene nisi poznavao
Ti mene ne poznajes
Ti mene neces nikad upoznati

Liste ti nisam poslao jer ih nisi zasluzio jer kad ti neko stavlja njegove rijeci u usta i kad TI pricas tudjim jezikom meni dovoljno da te prokuzim ko si i kakav si tako da me i kod tebe moj Instinkt nije prevario jer.... kakav sam ja i kako disem to samo ja znam i na osnovu tvog ponasanja nisi od mene zasluzio listu jer bi ta ista zavrsila u okrugu tvojih nekih ljudi slicni tebi da bi kako ti tako i oni imali inspiraciju za daljnja skeniranja tog servera a mozda i pod drugim nikom ovdje objavili u inat meni javno... mene ne mozes da farbas

Sto se tice tvojih kako kazes 4000 lista da ih imas sipas iz supljeg u prazno a dokaz da ih nemas je taj jer nikom nista ne dajes ovdje na forumu od tolikih tvojih lista osim sto si non stop prisutan za rad provociranja eto dal sam ja tebe nekad u bilo kom kontekstu spomenuo? Ja cu da ti kazem "NISAM" dok ti mene jesi mada nemas apsolutno povoda za prozivku eto to govori o tebi

Ujedno kad kazes (sta ces dobio alat od intera) opet veliki minus za tebe to nisi ti to nije tvojih ruku dijelo znaci TI kao TI ne postojis jer da nisi dobio alat nebi se pomerio sa mjesta a moje subjektivno misljenje o tom alatu nisi ga ni dobio a kamoli da imas 4000 lista zar ne vidis da opet pricas tudjim jezikom? I da ti stavljaju njihove rijeci u usta

Za razliku od tebe meni nije potreban nikakav alat i opet cu naci sebi liste i da dodam kad budes godinama aktivan po forumima kao JA i kad podaris lista koliko sam ja do sad tek tad imas pravo da pricas sa mnom

Kad kazes ni ja ni White nismo tom tvom ni do koljena to govori o tebi koliko zelis nekog da hvalis ujedno mene i White da podcijenis u smislu naseg znanja sta ti znas sta ja znam? Ili sta zna White? Jel smo se mi tebi ispovijedili da znas sve o nama i sta mi znamo? NISMO tako da... mozda taj tvoj nije nama ni do koljena? I eto opet na osnovu tvojih prozivki dobijes adekvatan odgovor jer... JA pricam svojim ustima.....

Kad kazes da si porodican covjek i da si kulturan? Porodicni i kulturni ljudi se NE ponasaju tako kao ti da se "Nicim izazvan" upustas u diskusiju a nemas povoda za istu tj. Niko te ne proziva ... niko te ne omalovazava... dok ti to radis podcijenjujes nekog i njegovo znanje a ne poznajes ljude ocu reci ako te nije briga za tu neko prepucavanje sto onda TI prvi prozivas ljude? Tj. Mene? Nisi mi jasan al ajd ...

Neko ce reci ja pa ja ... nije istina ovo je samo odvovor na prozivanje doticnima jer... JA sam od sebe ne pisem javno sta sam i kom dao to bi trebalo da znate

Pozdrav svima

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom