Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jedno veliko pozdrav od mene za @internacionalKod mene je sta trebate![]()
Imao sam i ja to lose iskustvo ,virus je bio u Panel Tarama sve sto je bilo u tekstualnom ,mp3 ,video formatu slike takodze,mi je sifrirao .Zelim vam samo da ne zaglavite i malo procitajte novine i pogledajte dnevnik svijet su zatrpali tim virusom mislim stvarno da ima vecih strucnjaka nego na kajganiali slabo da mogu nesto ucinit ako neplate i kad plate opet je pitanje hocesli dobit sifru za otkljucavanje.
Da citas iskreno a ne licemjerno skonto bi da pisemo o virusu, koje ljudi pakuju u resivere ciji pokretaci su Linux softweri a koje ljudi skeniraju i tako postoji velika opasnost da zaraze racunar, eto nadam se da si nesto naucioА какве директне везе има тај вирус са скенирањем, никакве.
Тебе сам цитирао а мислим на све остала писања о томе.
Da baras od pancepaki on sigurno ima samo sto nesto go nema sa forumot verojatno e na zasluzen godisen odmor.Da ne ima nekoj combo lista so srpski hrvatski i slovenski iminja da probam i jas nesto da najdam ako ima nekoj za pomosh neka prati poraka , pa ako nojdam nesto vrakam pozdrav do site
a zasta je ovo ?