Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
I ja dajem tx za programcic ali mislim da nece bit nista od toga

Ja nisam mislio na ovaj virus,ima više virusa koji zaključavaju Disc,bože moj ako ga nemože MUP riješiti kako ćemo mi,bio je i onaj virus sa logom MUP-a njega se moglo riješiti sa Malwarebytes

onaj,tko nešto zna o informatici,zna kako se prenose i dobiju virusi....znači,otvaranjem nepoznatih i čudnih datoteka,na emailu,na kojekakvim stranicama,usb...itd....ako to ne radite,nema nikakve opasnosti,virus možeš poslati jednostavno,pa i u običnoj slici....
znači od opasnosti,da se nekome ne zarazi računalo,laptop...prestajem slati takve vrste datoteka....

Zelim vam samo da ne zaglavite i malo procitajte novine i pogledajte dnevnik svijet su zatrpali tim virusom mislim stvarno da ima vecih strucnjaka nego na kajgani :) ali slabo da mogu nesto ucinit ako neplate i kad plate opet je pitanje hocesli dobit sifru za otkljucavanje.
Imao sam i ja to lose iskustvo ,virus je bio u Panel Tarama sve sto je bilo u tekstualnom ,mp3 ,video formatu slike takodze,mi je sifrirao .
Virus se zvao Cerber .
Nesto sam bio citao ,cim primetite nesto sumnjivo ,da brze bolje iskljucite internet ,naravno ako vam je ruter u blizini.Koliko je tacno nisam uspeo isprobat i nebih zeleo da isprobam.

А какве директне везе има тај вирус са скенирањем, никакве.
Тебе сам цитирао а мислим на све остала писања о томе.
Da citas iskreno a ne licemjerno skonto bi da pisemo o virusu, koje ljudi pakuju u resivere ciji pokretaci su Linux softweri a koje ljudi skeniraju i tako postoji velika opasnost da zaraze racunar, eto nadam se da si nesto naucio :( ili skonto bez tvojih bezveznih citata veceras, nista licno ali svaki kometar veceras je iskreniji i bolji od tvog !!!

Isprepadaste nas DrimVirusima, moracemo sa prebaciti na Stalkere ili staro skeniranje (pješice)...

Da ne ima nekoj combo lista so srpski hrvatski i slovenski iminja da probam i jas nesto da najdam ako ima nekoj za pomosh neka prati poraka , pa ako nojdam nesto vrakam pozdrav do site
Da baras od pancepaki on sigurno ima samo sto nesto go nema sa forumot verojatno e na zasluzen godisen odmor.

Послато са A5 уз помоћ Тапатока

PoZZ, evo da se javim nakon nekoliko godina pracenja (VPN) gdje sam prozivan "mostarac" iako ste daleko od istine.
Znaju me mnogi ovdje i sudjelovat cu samo u ponekim raspravama.

Па уште кога го отвара дримот антивирусот реагира. Во такви дримови не чепкаш и мирна глава. А и секој фајл од дрим прво го скенираш па го отвараш. Вирусот не се добива со скенирање туку со чепкање по дримот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom