Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Brisanje pc-a a ako imas datoteku na externom disku onda si se spasio !
da ali sta nebi upalilo ako ti se već desi takav virus da komp ugasis pa ga digneš sa stika s ubuntu , pa si izvadiš podatke van i onda ponovno instalacija windowsa.
ali makar si spasio podatke . ?

da ali sta nebi upalilo ako ti se već desi takav virus da komp ugasis pa ga digneš sa stika s ubuntu , pa si izvadiš podatke van i onda ponovno instalacija windowsa.
Znaci zarazi sve datoteke i uredjaje koji se nalaze u istoj mrezi tako kazu, a u pc-u nemozes nista pokrenit bar nas drug je imo lose iskustvo sa njim !!!
I opet kad povadis podatke ostaju zakljucani :( i na externoj plati !

moze moze !!!!koristi se malwerbytes anti -malware sa usb-a u redemarage !!!ja sam danas uspeo jedan comp na Windows 7 da otvorim!mada preporucujem da se ipak uradi reinstalacija(a prethodno se normalno pokupe datoteke)pozzz
Ovaj je malo gore tome nema spasa nikakav program jedino sve brisati sa kompa i jovo na novo sto mene pogodilo.Nesto slicno se sad dogodilo cijelom svijetu 200000 tisuca isti slucaj

Ovaj je malo gore tome nema spasa nikakav program jedino sve brisati sa kompa i jovo na novo sto mene pogodilo.Nesto slicno se sad dogodilo cijelom svijetu 200000 tisuca isti slucaj
Hahahahaha objasni druze ;), znaci bez ikakvi zabluda od ovog virusa si sve izgubio :)..
Drug je otkrio ovaj virus prije mjesec dana hahahaha ;),drug to istestiro davno :)

Datoteke su ti sve sifrirane sve sta je na kompu svaki kutak nema sanse nsta da uradis.Sve moras brisati da ti nesto ne ostane gore

Da ne ima nekoj combo lista so srpski hrvatski i slovenski iminja da probam i jas nesto da najdam ako ima nekoj za pomosh neka prati poraka , pa ako nojdam nesto vrakam pozdrav do site

Hahahahaha objasni druze ;), znaci bez ikakvi zabluda od ovog virusa si sve izgubio :)..
Drug je otkrio ovaj virus prije mjesec dana hahahaha ;),drug to istestiro davno :)
Tako bilo je to 07.04.2017 Talijanski dremi .Ti I International ste spasavali do 2 ujutro i nista znaci dobro si upucen u to ;)

Datoteke su ti sve sifrirane sve sta je na kompu svaki kutak nema sanse nsta da uradis.Sve moras brisati da ti nesto ne ostane gore
Hvala na iscrpnom objeašnjenju svima. Dakle ako se želim "igrati" sve datoteke prvo na eksterni disk pa ruski rulet. Ili dobiješ ili čistiš komp

Došao hodža u džamiju i pita:
– “Ko se boji žene nek ustane?”
Svi se digli samo jedan ostao sjediti.
Pita njega hodža:
– “Šta je, zašto ti sjediš?”
A ovaj će ti njemu:
– “Čim si mi je spomen’o noge mi se odsjekle!”

QUOTE="kingdali, post: 8057214, member: 86500"]Drugi put i mene pitaj dsuki mozda mogu ja nesto napravit[/QUOTE]
Moze da platis 100 dolara tome hehehe.Preporucit cu te sutra nasima u Hr oni imaju isti problem:)

Za komp ima riješenja ako je nekome bitno spasiti neke podatke sa disca,može to napraviti sa nekim LiveCD-om pa onda deinstalirati Windowse a ima i Malwarebytes Live CD

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom