Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ako ja postavim ta dva a ti 10 , to bi znacilo da smo uništili 12. a ja nisam ovdje da uništavam liste, več da pomognem ljudima s onim sto znam. uostalom obećao sam internationalu da to nepostavljam javno. niti saljem dalje. a moja rijeć kad je dam je zakon. za razliku od nekih .
Ok, da ti verujemo na rec :cool:

Ali zato onalista od White Spirita sa 5.000 konekcija ne posustaje. Za ne povjerovati toliko puta podijeljena a ni da preskoči.[DOUBLEPOST=1494363131][/DOUBLEPOST]
Koji smart ne podrzava MAC?
Moj Philips, obični smart (nije android). Ne pokrece ih ni putem OTT PLAYERA, SS IPTV, niti FORK PLAYERA...

Ali zato onalista od White Spirita sa 5.000 konekcija ne posustaje. Za ne povjerovati toliko puta podijeljena a ni da preskoči.[DOUBLEPOST=1494363131][/DOUBLEPOST]
Moj Philips, obični smart (nije android). Ne pokrece ih ni putem OTT PLAYERA, SS IPTV, niti FORK PLAYERA...
Meni na lg rade i na ss iptv i na ott.

Ako stvarno ne moze sad sam jos vise siguran da su lg i samsung kraljevi medju smart tv..

Ja imam prvu verziju WEBOS ,a mogu misliti kakve su 3 i 3.5...

nista nije sa onaj titanik potonuo ostali samo putnici da se nadaju da ih neko spasi to je bilo samo testiranje i reklamiranje a sad svi treba da uplatite pa da klatite za tu listu
posto je logicno niko ne stavlja svaki drugi dan free usere za neka iptv a pri tome da se ne reklamira

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom