Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
To je istina. Htio sam samo naglasiti koliku dobru stvar radite vi koji dijelite dobre liste.
I zamisli da neki nisu otjerali FEAR- bilo bi jos 5000 lista. Pa da ih netko i objavljuje svaki dan po jednu, trebalo bi mu vise od
10 godina da sve objavi. Svi mi koji ne znamo skenirati i ne bavimo se time, bili bi ove godine podmireni.
A siguran sam da i restrimeri da bi imali neku korist, ili mozda ne bi?
neki bi neki nebi. ovisno cije liste stavi. dobri ljudi na ovom forumu se netrebaju brinuti da neće imati šta gledati. za dobrog covjeka ce se uvjek naći lista. Nemora to biti neka extra lista. ali poklonjenim konju se negleda u zube. siguran sam kad bi sada zamolio listu da bi mi stiglo bar 8 listi na pm. ( haha netrazim nemojte slati)

Problem je sto trazis da se lista objavi javno. Ovako je kolko tolko zasticena. Zasticena od takozvanih usisivaca koji mogu povuci sve linkove u odredjenom formatu. Zavisi sta zadas kao parametre. I onda svi ti linkovi zavrse na kojekakvim forumima, blogovima.......

nista ja netrazim da se objavi javno,niti me briga sto je u tom linku ,poanta je bila sarkazam na banovca,ako je tebi uletilo ja tu nemogu nista

И што правиме сега го „разлутивте“ ФЕАР и сега на Попилиќ ќе му падне репутацијата на тој руски форум .Феар пушти му ги тие 5000 листи на Попилиќ не се зафркавај да не му чукне руската мафија на врата што престана да ги храни со листи :D:D

a isto tako naravno da nemožeš jedan dan napadat nekog. ili s hvalisat s nećim a onda drugi dan očekivat od tog drugog pomoć. a dobri se ljudi uvjek međusobno nađu. to je neki filing. vidi se to i po načinu pisanja i komentarima . itd

To je istina. Htio sam samo naglasiti koliku dobru stvar radite vi koji dijelite dobre liste.
I zamisli da neki nisu otjerali FEAR- bilo bi jos 5000 lista. Pa da ih netko i objavljuje svaki dan po jednu, trebalo bi mu vise od
10 godina da sve objavi. Svi mi koji ne znamo skenirati i ne bavimo se time, bili bi ove godine podmireni.
A siguran sam da i restrimeri da bi imali neku korist, ili mozda ne bi?
Jel se ti to salis?Pa reci mi koliko,ali dobrih domacih listi od tih 1600 rade?O kakvih 10 godina ti pricas?Te liste se daju prijateljima,prijatelji svojim prijateljima,pa nekoliko pametnjakovica zeleci trenutak slave postave javno kao sto se i sad desava i tako one ne bi trajale ne 10 godina,kako ti kazes nego ni mesec dana na zalost.Nemoj da se ljutis,nisam mislio nista lose ali delenje tolikog broja lista svima redom je cisto bacanje tih lista u vetar,to jest njihovo gasenje.

Ne treba hvala, imam dovoljno. A vi sa SF samo sto jedni drugima niste iz bulje poceli izlaziti. Zasto se ti mesas? Ko je tebe pomenuo? A da, klan..
:lolzz:Па ти се константно убацујеш људима у причу, нити један афирмативан пост са твоје стране, нападања, вријеђања, паметовања......Да се не мијешаш у туђе дискусије неби ни постојао.
White_Spirit је сјајан момак са којим немам неку свакодневну комуникацију али шта год да ми треба ако има подијелиће не само са мном већ са доста људи (тамо негдје на једном мјесту постоји хрпа листи које је ставио). Чудим се како има воље да се свакодневно зејебава са тим листама, доказује недоказанима. Више пута споменута ријеч зарађује, зарађује на нама.....он је нашао начин како -тако да ублажи пропадање листе а да је дијели масовно, ко год мисли да је проблем кликнути 2-3 пута нек то и не ради. Није једини који помаже, ружно је рећи ради добрих људи којих има и који то цијене али треба престати са овом праксом дјељења .

Zasto napadate White Spirita, neka zaradjuje ( ako zaradjuje ) kada čovjek zna svojom rukom. Jedina lista je ona njegova sa 5000 konekcija koja jos zivi iako je objavljena polujavno. RESPECT

A kako je "njegova" ? On vam je kreirao? Pa ta lista je postojala i pre nego sto vam je podelio, mislim, postojala a niste znali dok je niste dobili, tako da ne razumem sta je tu "njegovo"?

I zivece dok neka budala ne objavi iz zavisti jer mu posao ne ide kako treba..

prijedlog posto ste svi ovdje da napravimo jedan forum ovdje vise posjeta za jednu trecinu ,od komsijskog ,kazu .sloboda govora ,i samo moze lista i dobijes je ,nema nigdje na world webu[DOUBLEPOST=1494259012][/DOUBLEPOST]
:lolzz:Па ти се константно убацујеш људима у причу, нити један афирмативан пост са твоје стране, нападања, вријеђања, паметовања......Да се не мијешаш у туђе дискусије неби ни постојао.
White_Spirit је сјајан момак са којим немам неку свакодневну комуникацију али шта год да ми треба ако има подијелиће не само са мном већ са доста људи (тамо негдје на једном мјесту постоји хрпа листи које је ставио). Чудим се како има воље да се свакодневно зејебава са тим листама, доказује недоказанима. Више пута споменута ријеч зарађује, зарађује на нама.....он је нашао начин како -тако да ублажи пропадање листе а да је дијели масовно, ко год мисли да је проблем кликнути 2-3 пута нек то и не ради. Није једини који помаже, ружно је рећи ради добрих људи којих има и који то цијене али треба престати са овом праксом дјељења .
jos dai ih daje na pm ,gjde bi bio kraj

Nisam se ubacio vec sam rekao kako stvari stoje, ti reci sta nije tacno od toga da zaradjuje na ovaj nacin preko ljudi koji skidaju te liste? Sta sam pogresno napisao? Jaoj ublazi propadanje liste a liste mu skida po 200-300 ljudi, gde je tu "ublazavanje" ? Pa eto Radiokafic je ugasen posle par sati nakon sto je objavio a mozda ju je neko gledao mesec dana pre? I ne znam koliko je stalo lista od tih koje je objavio jer ne klikcem niti proveravam i zato ne znam kako je "ublazio" propadanje kad jednu listu skine 200 ljudi?

I ti si taj koji se ubacuje, nema posta da se ne kaze nesto Whiteu, Soti a da ti ne dotrcis, ali kako kazu da si neki mod ovde sa drugim profilom, ne znam, svasta prica narod a ni ne zanima me. Znaci, vi ste tu, kazes jednom nesto drugi uskoci da ga brani, lupne lajk, odgovori, nije tako?

Nisam se ubacio vec sam rekao kako stvari stoje, ti reci sta nije tacno od toga da zaradjuje na ovaj nacin preko ljudi koji skidaju te liste? Sta sam pogresno napisao? Jaoj ublazi propadanje liste a liste mu skida po 200-300 ljudi, gde je tu "ublazavanje" ? Pa eto Radiokafic je ugasen posle par sati nakon sto je objavio a mozda ju je neko gledao mesec dana pre? I ne znam koliko je stalo lista od tih koje je objavio jer ne klikcem niti proveravam i zato ne znam kako je "ublazio" propadanje kad jednu listu skine 200 ljudi?

I ti si taj koji se ubacuje, nema posta da se ne kaze nesto Whiteu, Soti a da ti ne dotrcis, ali kako kazu da si neki mod ovde sa drugim profilom, ne znam, svasta prica narod a ni ne zanima me. Znaci, vi ste tu, kazes jednom nesto drugi uskoci da ga brani, lupne lajk, odgovori, nije tako?
treba na pm ako hoce pomoci ,istina ziva samo se lista upropasti to je cinjenica

Sta se zamaras sa odgovaranjem na prazne price. Ja sam ih stavio na ignore i sad uzivam na forumu :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom