mogu li ja dobiti nesto za stbNije problem, ako koristis stb emulator posacu ti potrebne podatke. Znaci ovo je samo za stb emulator posto u njemu mogu da se ubace svi potrebni podatci da bi radilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mogu li ja dobiti nesto za stbNije problem, ako koristis stb emulator posacu ti potrebne podatke. Znaci ovo je samo za stb emulator posto u njemu mogu da se ubace svi potrebni podatci da bi radilo.
Zahvaljujem ti netreba imam stb emulator i slozeni kafic i jos triNije problem, ako koristis stb emulator posacu ti potrebne podatke. Znaci ovo je samo za stb emulator posto u njemu mogu da se ubace svi potrebni podatci da bi radilo.
Posalji jednu ovakvu da je i ja cuvam u rezervi, da ti ne smeta u tvom podrumu koji je vjerovatno pretrpan slicnima...Hehehe....
Ima toga dosta ali se cuva u rezervi![]()
Za crne dane a u podrumu se mogu pokvaritPosalji jednu ovakvu da je i ja cuvam u rezervi, da ti ne smeta u tvom podrumu koji je vjerovatno pretrpan slicnima...
A SADA NA OVOJ LISTI GLEDAM KAKO DŽEKSON UBIJA MILANA... LP
Meni radi,hvala WhiteZa stb emulator sto sam delio slabo imam povratnih informacija, radi li jos uvek svima kojima sam podelio.
Ali pretpostavljam da radi inace bi me sigurno cimali na pm.
Ja se ispricavam za povratnu info.Nije problem, ako koristis stb emulator posacu ti potrebne podatke. Znaci ovo je samo za stb emulator posto u njemu mogu da se ubace svi potrebni podatci da bi radilo.
Imam ja inoks bacve prazne u vinogradu samo saljite pa kad zatreba cu otvoritiZa crne dane a u podrumu se mogu pokvaritliste su kvarljiva roba hahaha
![]()
Sta ti treba?izgleda ovde se ne daju liste bez licne karte ???
clan si više od godinu a imaš sedam postova. kom si ti pomogao? nemoš samo upast i reći daj listu. neide to tako. bar kod mene. a sad ima nas svakakvih. pozzizgleda ovde se ne daju liste bez licne karte ???
Imam ja inoks bacve prazne u vinogradu samo saljite pa kad zatreba cu otvoriti[DOUBLEPOST=1494188353][/DOUBLEPOST]
Sta ti treba?![]()