- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 814
- Поени од реакции
- 1.670
ko i mi dva hhehh, a taj ok sad znamTatamata za iptv![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ko i mi dva hhehh, a taj ok sad znamTatamata za iptv![]()
pa naravno koce drugi...ehheehMilan - Roma 0-2
I opet Dzeko
Upravo sam sagledao na njoj FACE TV HD rukomet BiH - Finska bez ijednog trzanja. Svaka cast za ovu listu. Da ih je više ovakvih super bi bilo...Jos uvek radi Narodna sa 5000 konekcija koju sam delio na pm.
Trenutno ima oko 2200 aktivnih konekcija i radi bez problema.
I sto je najbitnije, nema je u google pretrazi.
Stisni na desnu stranu misa i onda ti se otvori meni i tu imas info pa ces znati koji je provajderGdje pripadaju ovi programi? kojem provajderu?
Pozdrav
Hehehe....Upravo sam sagledao na njoj FACE TV HD rukomet BiH - Finska bez ijednog trzanja. Svaka cast za ovu listu. Da ih je više ovakvih super bi bilo...
Pa nikad i nije imao exyu ko to rekao heheheSto lazete vo sendevric nema exyu no zatoa sport 1000kanali.
Eve si raboti so proksi super.
![]()
da ja imam jos 5 2000,3500,dvije po600 i jednu1000konekcijaHehehe....
Ima toga dosta ali se cuva u rezervi![]()
Da si meni poslao sad bi dobio povratnu informacijuZa stb emulator sto sam delio slabo imam povratnih informacija, radi li jos uvek svima kojima sam podelio.
Ali pretpostavljam da radi inace bi me sigurno cimali na pm.
Ja nemam ic pa i netreba mi[emoji12] [emoji12] [emoji12]da ja imam jos 5 2000,3500,dvije po600 i jednu1000konekcija
Nije problem, ako koristis stb emulator posacu ti potrebne podatke. Znaci ovo je samo za stb emulator posto u njemu mogu da se ubace svi potrebni podatci da bi radilo.Da si meni poslao sad bi dobio povratnu informaciju![]()