Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
@F.E.A.R vam daje liste a vi saljete jedni drugima, objavljujete na forumu.

@malesevac , @100jko ko je vama rekao da smete da delite to i da objavljujete? Covek vam je poslao da imate a ne da sirite dalje. To sam ja govorio kada sam pricao da ne treba da salje liste jer ce sve da crknu cim pre.
Listu su vec poceli da rasturaju u komadima na Sultanovicima ,tako da nemate potrebe da se raspravljate.

Untitled.png Untitled1.png Untitled2.png Untitled3.png Untitled4.png

Podetalno kogo go interesira na forum kajgana strana 581 do 620

Aj некој нека проба дали ќе му го уклучи oва во VLC
https://prd-mkt-live.spectar.tv/MKT_1_053/1080p/chunklist.m3u8?video_id=105&profile_id=1029&application_id=deep_blue&application_installation_id=108588&token=CkBca6CME_6JR9b1gF2vVQ&delay=50&delay_start_time[date]=2017-05-02+21:21:30.000000&delay_start_time[timezone_type]=3&delay_start_time[timezone]=Europe/Berlin&chunk_time=1493752940&token_expiration=1492699031&streaming_token_ip=46.217.28.148&program_id=15548239&authority_instance_id=spectar-prd-mkt

Го извадив од MaxTV GO преку десен клик Inspect и Network. Meне ми отвара но доста споро додека се отвори. Ова е МРТ 1 HD и приметив е со доста закаснетост од стримот како што е и кочи многу. Kaj што е во линкот 1080p кога ќе се намали во 480p не кочи, барем мене не ми кочеше. Сакав да ги извадам и од другите телевизии но линк не ми вади од другите канали.

Дали е ова правилен стрим или се работи за нешто друго не знам бидејќи многу не се разбирам до толку во стримови. Другиве вие кој се разбирате пишете. Можеби ќе сум од помош да не речете дека само делам казнени поени и бришам непотребни мислења.
raboti al samo vo makedonija

Jel moze meni ko art jednu da posalje

raboti al samo vo makedonija
Само не знам како да ги извадам и другите канали, ми требаат моментално и странските да можам да снимам преку VLC. Tие канали имаат превод на македонски.

Vnimavajte so sto skenirate i so sto proveruvate konekcii na listite

Jel moze meni ko art jednu da posalje
80328-70136-1602.png

ja sam probao ,al ljudi ne umem ili nemam te alate sto vi imate citam oci mi ispale od prve stranice nista mi nije jasno .dobio sam jednu listu ali ne radi ili ja ne znam da je pustim nece na nista da mi radi ni na vlc ni na pot ili lista ne radi ili ja ne znam sta radim

Nasao sam oko desetak usera ali niti jedan nazalost ne radi.:(
Bit ce da sam nesto grdo promasio.
probaj restartat ruter pa vidi onda. jbg pola lista nam stane jer jedan drugog zeznemo nenamjerno.
nađemo istu i cvrc. ja baš tu art nisam skenirao a najdraza mi, kad probam scener skroz uspori i s proksi i bez. tako da sto se arta tiće neznam. imaju dobre zastite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom